SF-130 Silver Pastă pentru serigrafiere și aplicat în contact electric, comutator cu membrană, tastatura, FPC bord

SF-130 Silver Pastă pentru serigrafiere și aplicat în contact electric, comutator cu membrană, tastatura, FPC bord

ETEB Technology, unul dintre cei mai importanti producatori si furnizori din China, aduce acum vă de calitate și de încredere SF-130 de argint Paste pentru imprimare ecran și aplicat în contact electric, comutator membrana, tastatura, FPC Board. Bine ați venit pentru a cumpăra produsele în vrac de calitate cu noi și comenzi personalizate ...

Detalii produs

ETEB Technology, unul dintre cei mai importanti producatori si furnizori din China, aduce acum vă de calitate și de încredere SF-130 de argint Paste pentru imprimare ecran și aplicat în contact electric, comutator membrana, tastatura, FPC Board. Bine ați venit pentru a cumpăra produsele în vrac de calitate cu noi și comenzi personalizate sunt binevenite, de asemenea.

Viscozitate

rezistență redusă foaie


SF-130 este o temperatură scăzută a solidificat pastă de argint concepute pentru comutatoare membrance.

Ea prin luare de argint, alegându - polimer rășină moleculară mare, un solvent și aditiv, modificarea de cercetare, rezolvat therelation între aderență ridicată de film și căldură uscare, iar problema dintre omogenizarea în strat subțire și schimbarea formei filmului.

Acest produs are caracteristici de temperatură scăzută de căldură uscare (130 ° C), timp scurt de uscare (20 ~ 30min), rezistivitate scăzută, o bună aderență, rezistență superioară la abraziune și creasability.


Aplicație tipică:


Switch - uri cu membrane imprimate Antene Circuite flexibile Schelet RFI protectie deProprietăți tipice

 


Performanţă

substrat

PET sau PI de film

Mesh screen

200 ~ 300 poliester / ecran din oțel inoxidabil

Rezistență la căldură

85 ° C, 500h, R <10%

rezistență la umezeală

65 ° C, 95% RH, 500h, R <10%

conservare

120 ° C @ 120s Tunel Infrared Cuptor + 130 ° C @ 30min

Viscozitate (Brookfield DV2T Lv4, 10 rpm, 25 ° C.)

10000-25000cps

Rezistența Sheet

≤16mΩ / mp / mil

Adeziune

nu exfolierea (3M600 bandă adezivă * 60, 135 de grade unghi, 10cn / s)

Duritate

≥2H (45 de grade unghi, împinge suprafața întărită de creion cu forța de 2 kg)

Căldură / Rezistență Ciclul

RC rezistivității-10% (- 20 ° C-80 ° C, 30min / ciclu) 100cycles

Flexibilitate

R / R <300% (lider de sârmă 0.6mm * 1000mm, 2 kg îndoiți * 1min * 10times)

Testul de flexibilitate

La Folie PET (100um), sârmă de conducere 0.6 * 1000mm, indoite de 4 ori, înfășurându / 2 kg, out-pliere / 2 kg, 1min / ciclu, RC testare rezistivității după 10 cicluriAviz de utilizare și depozitare

1. Precauții: Acest produs conține solvent organic. Nociv în caz de înghițire , prin inhalare, sau absorbit prin piele. Se spală bine după manipulare. A se evita contactul cu ochii, pielea și îmbrăcămintea. Păstrați recipientul închis ermetic atunci când nu este utilizat. Utilizați cu ventilație adecvată. Evitati inhalarea de vapori. ( A se vedea fișa de securitate pentru ETEB actuale de siguranță și instrucțiuni de prim ajutor.)

2. Acest produs este livrat gata de utilizare și , prin urmare , nu necesită diluare, deși poate fi diluata cu mai puțin de 2% dacă se preferă, prea mult mai subtire va afecta în mod direct performanța de pastă.

3. Grosimea liniei de imprimare trebuie peste 3pm sau duce la instabilitate pastă.

4. A se păstra la temperatura de 4 ~ 25 ° C , durata de depozitare pentru acest produs este de 6 luni de la data calificării sub sigiliu original. Păstrați de la congelare.

 

NOTĂ: Caietul de sarcini nu va sta pentru performanța de testare a pastei de lot, rezultatul efectiv testat de pastă perfomance lot se consideră originalul. Dacă o cerință specială, vă rugămcontactați cu ETEB Sales & departamentul de marketing.
O pereche de:Controlate Dimensiune Sinteza 4nm de aur (Au) unice optoelectrice Proprietăți nanoparticulelor, aplicate în Fotovoltaice organice, Sonde senzoriale, agenți terapeutici, de livrare de droguri in Biological aplicatii medicale, Conductori electronice si Cataliza Următoarea:3nM Palladium Nanoparticulelor scăzut Temperatura de întărire, utilizat pentru senzori de hidrogen sau cataliza

Anchetă