VW New parbrize Reflectă Heat, dezgheata pe gheață fără fire filamentelor

- Mar 01, 2017-

Ai putea crede că tehnologia de parbriz nu este un focar de cercetare, dar Volkswagen tocmai a lansat un nou tip de parbriz , care abordează unele probleme foarte frecvente.


Volkswagen "parbriz climatice" nu departe cu elemente de încălzire vizibile prevăzute într - un parbriz încălzit. În schimb există un strat subțire de argint , care conduce curentul electric în interiorul geamului laminat. Un maxim de 400-500 wați trece prin strat, ajutând gheață se topesc. Există , de asemenea , filamente suplimentare sub ștergătoarele de parbriz pentru a le opri de la congelare pe sticlă.

volkswagen-climă-windscreen.jpg

Beneficiile se extind dincolo de iarnă. Acest strat subțire de argint, în timp ce invizibil pentru ocupanți, acționează ca un scut termic pasiv, reducând cantitatea de căldură care intră în habitaclu , atunci când soarele strălucește. Volkswagen crede ca poate reduce temperatura interioară cu 15 grade mai mult decât sticla tradițională.

Acest sistem este un pic mai elegant decât parbrizele încălzite de obicei veți întâlni, care oferă fire din filamente subțiri. Acele fire sunt in mare parte invizibile, dar, în anumite condiții, acestea devin destul de evidente și oarecum enervant. Cele mai multe masini Jaguar Land Rover au acest tip de parbriz.

Ea nu pare că această tehnologie vine în SUA încă destul. Acesta va începe ca o opțiune pentru un număr de vehicule Euro-piață Volkswagen, inclusiv Golf , Golf Sportsvan, Tiguan , Sharan, Passat și Passat Variant. Prețurile încep de la 340 de euro, care convertește la aproximativ 365 $, la momentul scrierii.O pereche de:Clariant lanseaza Nano Silver conductivă Ink Următoarea:Electrochimică Preparat din argint Nanoflakes și Nanofirelor