Conductive Cerneala și Lipire afacerii: Tot ceea ce este în schimbare

- Feb 20, 2017-

Totul se schimbă în cerneluri și busines pasta conductoare s. IDTechEx e stimates că el cerneluri conductoare și paste de piață va ajunge la aproape 1,7 miliarde $ în 2026 la prețurile curente din metal. Micro-dimensiuni de argint paste conductive va domina piata, care controlează aproape întreaga piață în 2016.
 
Nanoparticule de argint va fi, totuși,devină tot mai competitiv, găsirea utilizarea într - o gamă pentru sectoarele emergente aplicații pentru a deveni o piață de 80 de milioane de $ în 2026. de cupru va rămâne o tehnologie relativ imatur, dar se va atinge un succes limitat ca sisteme de întărire noi sunt instalate pentru a deschide ușă la vânzări de cerneală din cupru.
 
Industria de panouri solare va fi de piață tone 1.5K în 2016 pentru paste conductoare de tip ardere screenprinted. La nivel de pastă, un nou grup de furnizori vor veni în curând să domine această afacere, în timp ce la nivelul de pulbere, utilizatorii vor forța printr - o baza de furnizori mai diversificate.
 
Dispozitivul touch piața electrozilor de margine ecran va continua declinul. The-linewidth over-spațierea (L / S) a scăzut la 20/20, împingând Screenprinting cu PTFs standard , dincolo de limitele sale și deschiderea ușii pentru a photocurable paste. Bazate pe tehnici de corodare vor găsi oportunități suplimentare ca rama este restransa si mai mult in timp ce PTFs standard vor reține o cotă în cele din urmă low-cost al pieței.
 
Senzori , cum ar fi senzorii de ocupare auto, senzori piezorezistiva imprimate și unele versiuni ale senzorilor de glucoză vor rămâne o piață substanțială nișă pentru paste conductive, așa cum va fi sectorul automobilelor cu gruparea sa mixtă de aplicații în curs de dezvoltare stagnante tradiționale și de înaltă creștere. HF și UHF RFID pe piețele de antenă va crește , dar va vedea cota de piață relativă a tipurilor de cerneală transformă în următorul deceniu.
 
Antene 3D realizate utilizând imprimarea cu aerosol va continua obținerea de tracțiune. Această abordare va concura cap-cu (dispozitive de interconectare turnate) MID tehnici și va deveni un jucător substanțial pe piața de electronice de larg consum. Ochiurilor de plasă metalică , ca alternativă va face OIT incursiuni lente , în ciuda perioadei de consolidare în curs în industria TCF, crearea de cerere pentru nanoparticulă de argint utilizat la umplerea sau imprimarea liniilor fine.
 
Piețe noi vor apărea și de a crea noi cerințe de performanță. În matriță electronică va cere cerneluri care se pot întinde și de a supraviețui procesului de termoformare / turnare. Textile electronice va necesita cerneluri care sunt cu adevărat alungibil șireziste cicluri de spălare repetate. Produse electronice imprimate 3D și imprimante PCB desktop vor avea nevoie de conductivitate ridicată și cerneluri la temperatură scăzută pentru a deschide noi posibilități vaste de prototipuri pentru imprimante 3D și designeri de circuit. Toate aceste piețe sunt gata pentru creștere cu condiția inovații tehnologice rapide pot satisface trage pe piață.
 
Rețineți că vânzarea de cerneală prețurile au scăzut din cauza scăderii prețurilor metalelor prime , dar , de asemenea , presiuni marjelor, rezultând o scădere a previziunilor noastre de venituri.
 
" Piețele conductive de cerneală 2017-2027: prognoze, Tehnologii, playere ," I Cel mai recent raport DTechEx pe piața de cerneală și pastă conductoare, oferă o imagine cuprinzătoare a cernelurilor conductoare și piața de pastă, oferind previziuni detaliate de 10 ani pe piața segmentate în funcție de cerere și de tipul de material, precum și o analiză detaliată a cel puțin 17 existente și emergente sectoare de aplicații.


IDTechEx ghiduri de decizii strategice de afaceri prin intermediul serviciilor sale de cercetare și de evenimente, ajutându - profit din tehnologiile emergente. IDTechEx oferă independente de cercetare, business intelligence și consultanță companiilor din cadrul lanțului valoric pe baza activităților de cercetare de bază și metodologiile care furnizează date solicitate de către liderii de afaceri, strategi și cercetași tehnologie în curs de dezvoltare pentru a ajuta deciziile lor de afaceri. Persoanele interesate pot afla mai multe la www.IDTechEx.com, și pentru a discuta despre nevoile lor, pot contacta IDTechEx la research@IDTechEx.com.
 

O pereche de:Electrochimică Preparat din argint Nanoflakes și Nanofirelor Următoarea:TMDC Nanoflakes Face Un nou tip de fotosintetică Solar Cell