Elevii Showcase abilitățile lor de știință

- Mar 24, 2017-

Great Falls Colegiul MSU a fost ambalat marți dimineața ca dat Târgul Stiinta si Ingineria Montana Regiunea a II-off.

Elevii din clasele șase până la 12 de la Glacier, Toole, Liberty, Teton, Pondera, Cascade si judete Judith bazinale ambalate holurile școlii cu panourile lor de proiect și prototipuri. Optsprezece școli și mai mulți studenți acasă-școală au fost reprezentate.

Mai mult de 150 de judecători rătăcit colegiu, ironiza 308 elevi de gimnaziu și 44 de elevi de liceu din ipoteza încheierii și totul între ele.

Centerville saptea clasa a demonstrat cu mândrie Cade Hutchins tuburile sale tornado în ciuda faptului că ipoteza că apa caldă ar călători prin tornado mai repede decât apa rece sa dovedit a fi incorecte.

„M-am gândit, deoarece moleculele fierbinte se deplasează mai repede în apă, ar fi mai rapid“, a spus Cade. „Am ajuns la concluzia că moleculele rece au fost mai bine ambalate, astfel încât apa era mai dens și scufundat. E ca curenții de aer sau de ocean calde și reci.“

Cade artizanale proiectul său cu două sticle de 32 uncii sodă și un conector roșu, sticla de plastic.

Cade este folosit pentru materiale MacGyvering împreună din experiența sa cu proiectul NASA Centreville lui. El este de a ajuta pentru a crea un costum spațial, care poate rezista la vidul din spațiu.

„Cred că atunci când am cresc, vreau să fiu un inginer.“

B9326689574Z.1_20170314201824_000_GHVHNURQT.1-0.jpg

Leanne Frost, director de învățământ general, de afaceri, tehnologie și divizia de transfer de la Great Falls College USM, a declarat că scopul acestui eveniment este de a obține elevii din zona entuziasmați de domeniile știință și inginerie.

„Aceasta este o mare oportunitate pentru elevii de toate vârstele să-și arate entuziasmul lor pentru știință“, a spus Frost.

La etaj, Simms junior Avery Harris a stat în fața ei bord proiect placaj care ilustrează cel mai bun mod de a curăța echipamente medicale pentru pacientii cu fibroza chistica. Avery a abordat proiectul ei cu atașament sentimental.

Bunicul lui Avery sa bazat pe echipamente medicale, dar de multe ori curățat doar ea clătire și apoi lăsându-l afară. Avery a imaginat această metodă a fost ineficient la staving off cresterea bacteriilor.

Avery a început să lucreze la colegiu cu un medic a carui fiica are fibroza chistica. Ea a fost prezentată o provocare: ar putea ea deduce ce metodă de curățare este cea mai eficientă pentru pacienții care depind de echipament medical?

Avery utilizate trei tipuri diferite de bacterii din experimentul ei: E. coli, stafilococilor și Pseudomonas aeruginosa. „Am deși fierbere ar fi cel mai eficient“, a spus ea. „Sa dovedit a fi adevărat, dar cele mai multe echipamente medicale este fabricat din plastic si poate fi fiert doar timp de cinci minute înainte de a începe să se topească.“

Ea a experimentat, de asemenea, cu nanoparticule de aur și argint pentru a vedea dacă acestea ar împiedica creșterea economică. Ea a ajuns la concluzia că a lucrat cu unele dintre bacterii, dar nu s-au oprit toate.

Mulți studenți a pus la fel de mult timp în prezentarea proiectelor lor, așa cum au făcut realizarea de experimente. Placi de toate formele, dimensiunile si culorile ilustrate metodele și concluziile lor cu text, fotografii și diagrame.

Amanda Nix, profesor 7-12 știință la Sunburst, a spus această experiență este extrem de important pentru studenți.

„Este cross-curriculare“, a spus Nix. „Au scris, cercetarea, prezentarea și învățarea de noi programe de calculator pentru știință.“

elevii Sunburst a lucrat la proiectele lor aproape exclusiv în timpul școlii pentru a asigura că fiecare elev a avut același nivel de timp si de acces pentru a finaliza experimentele lor.

B9326689574Z.1_20170314201824_000_G8VHNUROH.1-0.jpg

„Totul se face la școală, astfel încât acestea pot sprijini reciproc și au profesori acolo“, a spus Nix. „Este un nivel de terenul de joc pentru toți studenții care nu ar putea avea un sprijin la domiciliu.“

Toate livrările corecte de știință au fost oferite studenților Sunburst de un sponsor local.

Porțiunea de liceu a targului stiinta este sanctionata de Intel Internațional pentru Știință și Târgul de Inginerie. Proiectele de top din clasele de liceu vor fi eligibile pentru a participa la evenimentul național ISEF din Los Angeles, în luna mai.

Premiile au fost prezentate de către primarul Bob Kelly.

Târgul știință va continua joi, 16 martie pentru elevii elementare. Acesta va începe la ora 8:30 și a alerga până la 14 Great Falls Colegiul MSU STEM Club va distra publicul cu câteva experimente științifice la 11:15 Apoi ceremonia premiilor începe la 13
O pereche de:Utilizarea cu jet de cerneală de imprimare pentru a construi inteligente Circuite hibride flexibile Următoarea:Cambrios să accelereze adoptarea de argint nanofirului la nivel global cu crearea CAM China