Azotat de argint un pericol pentru organismul uman

- Oct 24, 2017 -

Azotat de argint este un cristal incolor, solubil în apă. Azotat de argint pur este stabila la lumina, dar din cauza produse puritate nu este suficient, sale soluţie apoasă şi solide sunt adesea stocate în sticla maro reactiv. Pentru emulsie fotografică, argint, oglinda, imprimare, medicina, vopsirea parului, clorură de test, bromură şi iodură, etc., au folosit în industria electronică.

Chimie analitică pentru precipitarea ionilor clorură, lucru standard de azotat de argint pentru calibrare de soluție de clorură de sodiu. Săruri anorganice industrie pentru fabricarea de alte argint. Industria electronica este folosit în fabricarea de adezivi conductiv, purificatoare de gaze noi, A8x sitele moleculare, placate cu argint şi înmănuşat mănuşi. Industria fotografică pentru fabricarea de film, x-ray film şi filmul fotografic și alte materiale fotografice. Industria de galvanizare este folosit pentru placare cu argint de componente electronice şi alte obiecte de artizanat, şi este de asemenea folosit ca un material placate cu argint pentru oglinzi şi farfurii pentru supa. Industria de baterie este folosit pentru producerea de argint-zinc baterii. Medicament utilizat ca fungicid, agent de coroziune. Japoneză de polietilena pentru vopsirea părului şi aşa mai departe. Chimie analitică este folosit pentru a determina clor, brom, iod cianură şi Sulfocianură.

Pentru non-cianura de argint, cum ar fi Dan acid sulfuric argint placare, placare de argint, argint argint imide disulfit argint, argint sulfosalic argint şi alte principal sare. Este sursa de ioni de argint. Conținutul de azotat de argint pe rata de argint placarea soluţie conductivitate, dispersie şi precipitaţii au un anumit impact. Doza generale este de 25-50g/L.

Soluție apoasă de azotat de argint poate fi redus prin organice reductant aldehide şi zaharuri. Deci, este reactiv pentru a testa aldehide şi zaharuri. De asemenea, utilizat pentru a determina ion de clorură, determinarea manganului catalizator, galvanizare, fotografie, portelan colorat.

Care sunt riscurile de nitrat de argint pentru corpul uman?

Ionii de argint în principal sunt metale grele, va fi otrăvit, în mâinile va fi alb, în principal grele metale cauzate de denaturare de proteine.

Azotat de argint este un cristal incolor, solubil în apă. Azotat de argint pur este stabila la lumina, dar din cauza produse puritate nu este suficient, sale soluţie apoasă şi solide sunt adesea stocate în sticla maro reactiv. Pentru emulsie fotografică, argint, oglinda, imprimare, medicina, vopsirea parului, clorură de test, bromură şi iodură, etc., au folosit în industria electronică.

Nitrat de argint în cazul descompunerea materiei organice gri negru, argintiu. Azotat de argint pur este stabila la lumina, dar din cauza produse puritate nu este suficient, sale soluţie apoasă şi solide sunt adesea stocate în sticla maro reactiv. Azotat de argint este încălzit la 440 ° C se descompune în argint, azot, oxigen si dioxid de azot. Soluție apoasă și soluție de etanol pe elixir reacție neutră, nitrat de argint cu o serie de reacţii de precipitare reactivi sau reacţie de coordonare. De exemplu, cu reacţie de hidrogen sulfurat, formarea de sulfură de argint negru Ag2S precipitaţii; cu reacţie de cromat de potasiu, formarea de roşiatică maro cromat de argint Ag2CrO4 precipitaţii; cu sodiu hidrogen fosfat de reacţie, formarea de fosfat argint galben Ag3PO4 precipitaţii; reacţia cu ionii cu halogen, pentru a forma precipitatul de AgX halogenuri de argint. Dar, de asemenea, cu rol de alcaline, formarea de maro negru argintiu oxid Ag2O precipitaţii; cu rol de oxalat de ioni pentru a forma albă oxalat de argint Ag2C2O4 precipitaţii. Azotatul de argint poate reacţiona cu NH3, NC, SCN şi aşa mai departe pentru a forma ioni de coordonare diverse.

utilizare:

Chimie analitică pentru precipitarea ionilor clorură, lucru standard de azotat de argint pentru calibrare de soluție de clorură de sodiu. Săruri anorganice industrie pentru fabricarea de alte argint. Industria electronica este folosit în fabricarea de adezivi conductiv, purificatoare de gaze noi, A8x sitele moleculare, placate cu argint şi înmănuşat mănuşi. Industria fotografică pentru fabricarea de film, x-ray film şi filmul fotografic și alte materiale fotografice. Industria de galvanizare este folosit pentru placare cu argint de componente electronice şi alte obiecte de artizanat, şi este de asemenea folosit ca un material placate cu argint pentru oglinzi şi farfurii pentru supa.


O pereche de:Mecanism de citotoxicitatea nanoparticulelor de argint Următoarea:Siguranţa mediului nanoparticulelor de argint