Caracteristicile de nitrat de argint

- Nov 03, 2017-

Azotat de argint este o chimice, utilizate în principal pentru placare cu argint, oglinda luare, imprimare, farmaceutice şi alte industrii, nitrat de argint are o proprietati solubil în apă, ea are nici o culoare, azotat de argint de înaltă puritate de nitrat de argint pentru reacţia de lumina mai stabil.

În caz de clorură, bromură, iodură şi alte reacţii va genera insolubil în apă, insolubile în acid azotic, argint clorură (precipitat alb), bromură de argint azotat de argint (precipitat galben lumină), iodură de argint (precipitat galben), şi aşa mai departe . Acesta este adesea folosit pentru a testa prezenţa ionilor clorură;

Solubil în eter și glicerol, uşor solubil în etanol, aproape insolubilă în acid azotic concentrat. Soluția apoasă a fost slab acide. Soluție de nitrat de argint conţine o mulţime de ioni de argint, astfel oxidarea este puternică, şi o anumită corozive, medicale pentru proliferarea tesutul de granulatie, soluție diluată de nitrat de argint pentru fungicid de infecţii oculare. După topirea pentru lichidul galben luminos, după vindecarea este mai alb.

Nitrat de argint în cazul descompunerea materiei organice gri negru, argintiu. Azotat de argint pur este stabila la lumina, dar din cauza produse puritate nu este suficient, sale soluţie apoasă şi solide sunt adesea stocate în sticla maro reactiv. Azotat de argint este încălzit la 440 ° C se descompune în argint, azot, oxigen si dioxid de azot. Soluția apoasă și soluție de etanol au fost neutre la turnesol şi pH-ul a fost de aproximativ 6. Fierbere punct 444 ℃ (descompunere). Există oxidare. În prezenţa materiei organice, nitrat de argint se vedea lumina devine gri sau gri negru. Azotat de argint reactioneaza cu o serie de reactivi pentru precipitarea sau coordonare (a se vedea compuşilor coordinativi). De exemplu, cu reacţie de hidrogen sulfurat, formarea de sulfură de argint negru Ag2S precipitaţii; cu reacţie de cromat de potasiu, formarea de roşiatică maro cromat de argint Ag2CrO4 precipitaţii; cu sodiu hidrogen fosfat de reacţie, formarea de fosfat argint galben Ag3PO4 precipitaţii; reacţia cu ionii cu halogen, pentru a forma precipitatul de AgX halogenuri de argint. Dar, de asemenea, cu rol de alcaline, argint nitrat formarea maro negru argintiu oxid Ag2O precipitaţii; cu rol de oxalat de ioni pentru a forma albă oxalat de argint Ag2C2O4 precipitaţii. Azotat de argint cu NH3, NC, SCN şi alte reacţii, formarea ionilor de coordonare diverse.

Chimie analitică pentru precipitarea ionilor clorură, lucru standard de azotat de argint pentru calibrare de soluție de clorură de sodiu. Săruri anorganice industrie pentru fabricarea de alte argint. Industria electronica este folosit în fabricarea de adezivi conductiv, nitrat de argint noi purificatoare de gaze, A8x sitele moleculare, placate cu argint şi înmănuşat mănuşi. Industria fotografică pentru fabricarea de film, x-ray film şi filmul fotografic și alte materiale fotografice. Industria de galvanizare este folosit pentru placare cu argint de componente electronice şi alte obiecte de artizanat, şi este de asemenea folosit ca un material placate cu argint pentru oglinzi şi farfurii pentru supa. Industria de baterie este folosit pentru producerea de argint-zinc baterii. Medicament utilizat ca fungicid, agent de coroziune nitrat de argint. Japoneză de polietilena pentru vopsirea părului şi aşa mai departe. Chimie analitică este folosit pentru a determina clor, brom, iod cianură şi Sulfocianură.

Pentru non-cianura de argint, cum ar fi Dan acid sulfuric argint placare, placare de argint, argint argint imide disulfit argint, argint sulfosalic argint şi alte principal sare. Este sursa de ioni de argint. Conţinutul de nitrat de argint pe cursul de argint, placare soluţie conductivitate, nitrat de argint dispersie şi precipitaţii au un anumit impact. Doza generale este de 25-50g/L. Soluție apoasă de azotat de argint poate fi redus prin organice reductant aldehide şi zaharuri. Deci, este reactiv pentru a testa aldehide şi zaharuri. De asemenea, utilizat pentru a determina ion de clorură, determinarea manganului catalizator, galvanizare, fotografie, portelan colorat.


O pereche de:Siguranţa mediului nanoparticulelor de argint Următoarea:Diferenţă semnificativă de azotat de argint