Azotat de argint consolida ventilatie

- Aug 08, 2017-

Incoloră, insipidă cristal transparent sau alb cristal, gust amar. Densitatea de nitrat de argint: 4.35, punctul 212 ℃, punct de fierbere de topire: 440 ℃. Pentru imagini, oglinzi, argint nitrat cerneluri placate cu argint, ascunse și de neșters, colorare, portelan, colorat, analize chimice şi fildeş de gravare

Importante de reactivi, medical folosit ca antivirus, astringent, nitrat de argint neonatală ochi inflamaţie prevenire şi tratament veterinar pentru rani si inflamatie locala.

Testelor pe animale poate duce la anemie hemolitică şi edem pulmonar, repetate de doze mici de argint injectii, poate provoca anemie, hiperplazie de maduva osoasa, organele de ţesut apar argint calmul, nitrat de argint în special rinichi Glomerular substrat argint calm, poate duce la îngroşarea de film.

Pe termen scurt excesivă a pielii mucoase membrana are stimularea si efectul coroziv, nitrat de argint pentru tractul respirator are manifestare daune este bronsita, mucoasei tractului respirator calmul argint, argint calmul apare în conjunctivei în primul rând, din greşeală după nitrat de argint, nitrat de argint mucoasei tubului digestiv are corozivitate.

Calm argint pielii, comune de mână, antebraţ şi alte părţi expuse, nitrat de argint care prezintă pete negre gri şi maro, unii oameni par organismul din piele de argint, nitrat de argint argint schimbarea calm este adesea de lungă durată, nu este uşor să se estompeze, nitrat de argint impactul asupra sistemului respirator poate duce la bronsita cronica.

Azotat de argint este un oxidant puternic cu pericol de incendiu. Foc cu apa.

Coexistente cu materii organice, atunci când lumina este nitrat de argint, negru, în cazul în care există hidrogen sulfurat, indiferent dacă sunt sau nu sunt întunecat luminile. Pot fi descompuse în argint de încălzire.

După ce în mod greşit s-a servit nitrat de argint, nitrat de argint rapid poate inhala apă sărată concentrată şi spălaţi stomac cu 2 % clorurați injecţie de sodiu pentru a face formarea clorurii de argint precipitat şi alt tratament simptomatic. Azotat de argint pielii si mucoasei ochilor de argint, pot fi utilizate de tiosulfat de sodiu si fier amestecul de cianură de potasiu, nitrat de argint locale intradermic sau conjunctivală injecţie, există un anumit efect.

Pentru a preveni descompunerea de nitrat de argint, pot fi stocate în maro sticle sau recipiente protejat de lumina, la temperatura scazuta, ventilaţie, substanţe departe-organice şi usor oxidat. Metodă de încărcare: clasa (II).

Azotat de argint aparţine de agent puternic oxidant, substanțe corosive şi poluarea mediului. Cu unele organice sau sulf, fosfor mixte de slefuire, impactul pot fi arse sau a explodat; Azotat de argint este corozivă. Odata ce pielea este pătat cu soluţie de nitrat de argint, apar pete negre, nitrat de argint, care se datorează formarea de proteine negru argintiu.

Azotat de argint are anumite o toxicitate în organism la producerea gastro-intestinale de coroziune severe, suma letale adult de aproximativ 10 grame. Abuzul de nitrat de argint poate provoca dureri abdominale severe, nitrat de argint vărsături, sânge, şi chiar perforaţii ale tractului gastro-intestinal. poate provoca arsuri cutanate si oculare. Lucrătorii care au fost expuse la produsul pentru o lungă perioadă de timp va avea boala sistemica de argint-corp. Azotat de argint manifestări includ: O gamă largă de pigmentarea pielii, culoarea ardezie de negru sau de culoare gri-albastru, leziuni oculare cauzate de argint in ochii, nitrat de argint calmul argint respiratorii provocate de bronsite cronice şi aşa mai departe.

Operațiunea etanş, consolidarea ventilatie. Operatorul trebuie să poarte mănuşi de cauciuc şi ochelari de protecţie pentru a evita scurgerea pe piele.

Depozitaţi într-un loc rece, ventilat; Departe de foc şi căldură. Evita lumina. Azotat de argint temperatura nu depășește 30 ℃, umiditatea relativă egală cu 80 %. Azotat de argint de ambalare trebuie să fie sigilate şi nu umed. ar trebui să fie cu uşor poate de combustibil, reducerea agent, clasa de alcaline, alcooli, comestibile chimice separate de păstrare, evita mixte de stocare.


O pereche de:Dezvoltarea compus anorganic Următoarea:Clasificarea compus anorganic