Diferenţă semnificativă de azotat de argint

- Oct 25, 2017-

"In situ" sinteza de nanoparticule de argint şi tracţiune subţierea lână a fost efectuată cu condiţia că a fost adăugat nici un reductant. În această lucrare, grupe funcționale din fibrele de lână sunt folosite în principal pentru a restabili ionii de argint nanoparticule de argint, nitrat de argint și interacțiunea dintre nanoparticulele sintetizate şi lanţuri de proteine de fibre de lână pot să apară. În conformitate cu ipoteza care a fost dovedit de ultraviolete vizibile spectre de absorbție, nitrat de argint o altă posibilitate este că lână proteine molecula lanţ este crosslinked de reactia diazo aminoacizi amino pe fibra de lână. Durata de temperatura permite creşterea completă de nuclee de argint în lanţul proteic suficient pentru a crea mai multe reticulare în cadrul lanţului de proteine de fibre lâna.

Cercetătorii au împărţit aleatoriu la pacienţii cu ulcere orale în două grupe, pacientii din Grupa de experiment au fost trataţi cu nitrat de argint cauterizare, nitrat de argint şi grupul de control au fost trataţi cu placebo. Ulcere toate au fost tratate cu o concentratie de 10 % lidocaina pentru anestezie topică 5 minute înainte de începerea tratamentului.

În Grupa de experiment, tampon de nitrat de argint a fost plasat pe suprafaţa de ulcer până când leziune a devenit alb. În grupul de control, bara gol este plasat în acelaşi timp ca suprafaţa de ulcer. Toţi pacienţii după tratament, se clăteşte gura cu apă timp de 5 minute. Nitrat de argint pentru a înregistra gradul de durere pe primul, al treilea şi a şaptea zile după operaţie, compara dimensiunea de ulcer, măsura dimensiunea ulcer în ziua a şaptea, azotat de argint şi timpul necesar pentru a vindeca ulcerul.

Rezultatele au arătat că, cu toate că scorurile de durere medie au fost similare în cele două grupuri preoperator, cu toate acestea, a existat o diferenţă semnificativă între grupul experimental şi grupul de control în prima zi şi al şaptelea scorul durerii. În a şaptea zi după operaţie, nitrat de argint 60 % de pacienţi în grupul experimental a avut ulcer de vindecare, și doar 32 % din grupul de control a avut ulcer vindecarea; medie timp de ulcer grupei experimentale de vindecare a fost 2.7 zile, valoarea medie de vindecare timp de ulcer în grupul de control a fost de 5,5 zile.

Studiul a arătat că utilizarea de nitrat de argint în arderea aphthous ulcer este un regim de tratament sigur şi eficient şi rapid, poate atenua durerea de ulcer, dar, de asemenea, scurteaza timpul de vindecare a ulcerului.


O pereche de:Caracteristicile de nitrat de argint Următoarea:Descriere compus anorganic