Azotat de argint de oxidare

- Oct 17, 2017-

Azotat de argint este un fel de produse chimice, utilizate în principal în placate cu argint, oglinda, imprimare, medicina si alte industrii, nitrat de argint a solubil în apă caracteristici, nu are nici o culoare, azotat de argint de înaltă puritate de nitrat de argint pentru lumina reacţie este relativ stabil.

Dacă ionii de clorură, ionii de brom, iod ioni, etc. Azotat de argint va reacţiona pentru a produce insolubil în apă, insolubile în acid azotic clorura de argint (precipitat alb), bromură de argint (precipitat galben lumină), iodură de argint (precipitat galben) şi aşa mai departe. Prin urmare, acesta este adesea folosit pentru a testa existenta ionii de clorură.

Solubil în eter și glicerina, uşor solubil în etanol anhidru, aproape insolubilă în acid azotic concentrat. Sale soluţie apoasă este slab acide. Soluție de nitrat de argint conţine un număr mare de ioni de argint, astfel oxidarea este mai puternică, şi există o anumită corozive, nitrat de argint uz medical pentru tesutul de granulatie de coroziune hiperplazia, se diluează soluția pentru infectie oculara de fungicide. Dupa topire, lichidul galben lumina este încă alb după solidificare.

Azotat de argint este transformat argint materiei organice devine gri si negru. Azotat de argint pur este stabil în condiţii de lumină, dar sale soluţie apoasă şi solide sunt adesea ţinute într-o sticlă de reactiv maro din cauza generale de puritate a produsului. Azotat de argint este descompusa in argint, azot, oxigen de azotat de argint şi dioxidul de azot la încălzire la 440 ℃. soluție apoasă și soluție de etanol au o reactie neutra la turnesol, pH-ul este de aproximativ 6. Fierbere punct 444 ℃ (descompunere). De oxidare. În prezenţa materiei organice, vedea lumina gri sau gri-negru. Azotatul de argint poate reacţiona cu o serie de reactivi de a precipita reacţii sau reacţii de coordonare (a se vedea compuşilor coordinativi). De exemplu, cu reacţie de hidrogen sulfurat, formarea de sulfură de argint negru ag2s precipitaţii; reacţia cu cromat de potasiu, formarea de roşu-brun crom-acid argint Ag2cro4 precipitaţii; reacţia cu sodiu dihidrogen fosfat, formează precipitatul ag3po4 de fosfat galben de argint; reacţia cu ionii cu halogen, nitrat de argint formează precipitatul de agx halogenuri de argint. De asemenea, pot fi cu acţiune alcaline, precipitatul de maro negru oxidat ag2o argint forma, şi oxalic acid rădăcină ion acţiune forma alb acid oxalic argint Ag2c2o4 precipitatul etc. Azotatul de argint poate reacţiona cu NH3, NC şi scn-pentru a forma ioni de coordonare diverse.

Chimie analitică este folosit pentru a precipita ionii de clorură şi standardul de lucru azotatului de argint este utilizată pentru a calibra soluţii de clorură de sodiu. Industria anorganica este folosit pentru a face alte săruri de argint. Industria electronică este utilizat în fabricarea de adezivi conductiv, nitrat de argint noi gaz purificarea agenţi, a8x sitele moleculare, placate cu argint şi mănuşi de lucru live. Fotosensibile industriilor sunt utilizate pentru a face materiale fotografice, cum ar fi pelicule de film, pelicule fotografice cu raze x şi fotografice. Galvanizare industria de componente electronice şi alte meserii placate cu argint, dar, de asemenea, un mare număr de oglinzi şi material de vezică biliară argint balon vidat. Industria de baterie este folosit pentru producerea de argint-zinc baterii. Azotat de argint medicina este folosit ca agent coroziv şi bactericid. Industria chimică zilnic este utilizat pentru vopsirea parului. Chimie analitică este folosit pentru a determina clor, brom, iod cianură şi Sulfocianură.


O pereche de:Aplicaţii nanoparticulelor de argint Următoarea:Caracteristici de produs argint Nano materiale