Azotat de argint de tratament

- Jul 31, 2017-

Incoloră, insipidă cristal transparent sau alb cristal, gust amar de nitrat de argint. Densitate: 4.35, punctul de topire 212 ° C, punct de fierbere: 440 ° C. folosit pentru fotografie, oglinzi, azotat de argint de argint placate, ascunse şi non-fading cerneluri, pete, portelan, colorat, analize chimice şi fildeş de gravare

Reactivilor importante, medical folosit ca antivirus agenţi, azotat de argint astringents, profilaxia oftalmic neonatală şi uz veterinar ca rana si tratament inflamatorii locale.

Animal test poate duce la anemie hemolitică şi edem pulmonar, nitrat de argint repetate de doze mici de argint injecţie, poate provoca anemie, myeloproliferation, ţesut şi organogeneza, nitrat de argint în special argint de membrana bazala glomerulara calm, poate duce la îngroşarea membranei.

Iritarea pielii excesive pe termen scurt şi efect coroziv asupra tractului respirator, bronsite,

Piele de mână argint calm, comune, antebraţ şi alte părţi expuse, nitrat de argint care prezintă pete negre gri si maro, unii oameni par sistemice pielii argint calm, nitrat de argint această schimbare calma argint este adesea durabilă, uşor să dispară, impactul pe respirator sistemul poate duce la bronsita cronica.

Azotat de argint este un agent puternic oxidant şi cu risc de incendiu. Când focul este pe foc.

Şi materiei organice coexistenţa cu cazul de lumină neagră, nitrat de argint, în cazul în care Hidrogenul sulfurat, cu sau fără lumină sunt negre. Pot fi descompuse de încălzire şi de argint.

Nitrat de argint în cazul materiei organice gri negru, descompunere de azotat de argint de argint. Azotat de argint pur este stabila la lumina, dar din cauza produse puritate nu este suficient, sale soluţie apoasă şi solide sunt adesea stocate în sticla maro reactiv. Azotat de argint este încălzit la 440 ° C se descompune în argint, azot, oxigen si dioxid de azot. Soluția apoasă și soluție de etanol au fost neutre la turnesol și au un pH de aproximativ 6. Punctul de fierbere de 444 ° C (descompunere). Există oxidare. Nitrat de argint în prezenţa organice contează, vedea lumina devine gri sau gri negru. Azotat de argint reactioneaza cu o serie de reactivi pentru precipitarea sau coordonare (a se vedea compuşilor coordinativi). De exemplu, cu reacţie de hidrogen sulfurat, nitrat de argint formarea de sulfură de argint negru Ag2S precipitaţii; cu reacţie de cromat de potasiu, formarea de roşiatică maro cromat de argint Ag2CrO4 precipitaţii; cu disodiu hidrogen fosfat reacţie, formarea de fosfat argint galben Ag3PO4 precipitaţii; reacţia cu halogen ionii, formarea unui precipitat AgX halogenuri de argint. Nitrat de argint, dar, de asemenea, cu rol de alcaline, formarea de maro negru argintiu oxid Ag2O precipitaţii; cu rol de oxalat de ioni pentru a forma albă oxalat de argint Ag2C2O4 precipitaţii. Azotatul de argint poate reacţiona cu NH3, NC, SCN şi aşa mai departe pentru a forma ioni diferite complexe.

Chimie analitică pentru precipitarea ionilor clorură, referința de lucru de nitrat de argint pentru calibrare de clorură de sodiu soluţie de azotat de argint. Săruri anorganice industrie pentru fabricarea de alte argint. Industria electronica este folosit în fabricarea de adezivi conductiv, purificatoare de gaze noi, A8x sitele moleculare, placate cu argint şi înmănuşat mănuşi. Industria fotografică pentru fabricarea filmul fotografic, nitrat de argint x-ray film şi filmul fotografic și alte materiale fotografice. Industria de galvanizare este folosit pentru placare cu argint de componente electronice şi alte obiecte de artizanat, şi este de asemenea folosit ca un material de argint şi argint pentru oglinzi şi farfurii pentru supa. Industria de baterie este folosit pentru a produce argint și zinc baterii. Azotat de argint medicament utilizat ca fungicid, agent de coroziune. Japoneză de polietilena pentru vopsirea părului şi aşa mai departe. Chimie analitică azotat de argint este utilizată pentru determinarea clor, brom, iod cianură şi Sulfocianură.


O pereche de:Trăsături compus anorganic si utilizari Următoarea:Silver Mediu Siguranta Nanoparticulelor