Nitrat de argint al tratamentului

- Jun 28, 2017 -

Incolor, nitrat de argint, fără cristal transparent sau cristal alb, gust amar. Densitate: 4,35, punct de topire 212 ° C, punct de fierbere: 440 ° C. Utilizat în cerneală fotografică, oglindă, argintie, ascunsă și neclară, vopsire, porțelan, colorare, Pentru antivirale, astringent, oftalmia neonatala Prevenirea si tratamentul veterinar pentru inflamatia ranilor si locala.

Testul pe animale poate duce la anemie hemolitică și la edem pulmonar, doze repetate de injectare de argint, pot provoca anemie, mieloproliferare, țesut și organogeneză. Nitratul de argint, în special membrana bazală glomerulară, poate duce la îngroșarea membranei bazale.

Supradozajul pe termen scurt pe piele și mucoase are un efect stimulant și coroziune, deteriorarea tractului respirator la bronșită, calmul argintiu submucosal respirator, argintul azotat de argint calm a apărut pentru prima dată în conjunctivă, după ce a luat nitratul de argint, tractul digestiv al membranei mucoase este corosiv.

Piele de argint calm, mână obișnuită, antebraț și alte părți expuse, care prezintă pete negre de culoare gri și maronie, unii oameni apar sistem de piele argint calm, această schimbare de argint calm este adesea durabil, ușor de scăzut, Nitrat de Argint impactul asupra sistemului respirator poate duce La bronșita cronică.

Azotatul de argint este un agent puternic de oxidare și este expus riscului de incendiu. Când focul se aprinde.

Și coexistența materiei organice cu cazul luminii poate fi negru, nitrat de argint dacă hidrogenul sulfurat, cu sau fără lumină, este negru. Poate fi descompusă prin încălzire și argint

Piele: Purtați echipament de protecție pentru a evita contactul cu pielea.

Ochii: cu ochelari de protecție chimică.

Inhalare: Trebuie să fie echipat cu un aparat respirator pentru a preveni aportul excesiv de praf de azotat de argint sau amestecul său.

Dupa luarea azotatului de argint, se poate inhalarea rapida a apei sarate concentrate, si 2% clorura de sodiu injectare lent lavaj gastric, astfel incat formarea de precipitatii clorura de argint, nitrat de argint si alte tratamente simptomatice. Piele și ochi mucoasa argint calm boala, pot fi utilizate tiosulfat de sodiu și amestec de ferician de potasiu, injecție intradermică locală sau subconjunctival, au un anumit efect.

Pentru a preveni descompunerea azotatului de argint, nitratul de argint poate fi depozitat în sticle maro sau în recipiente închise la temperaturi scăzute, ventilație cu azotat de argint, materie organică cu nitrat de argint și oxidare ușoară a materialului la conservare.

La apariția scurgerilor, trebuie să poarte măști și mănuși de protecție. Nitrat de argint Clătiți cu apă și diluează efluentul în sistemul de canalizare.


O pereche de:Silver Mediu Siguranta Nanoparticulelor Următoarea:Compus compus anorganic