Nitrat de argint nici un miros

- Aug 24, 2017-

Azotat de argint este un cristal incolor transparent sau cristale de culoare albă. Nici un miros. Pură în lumina şi aerul nu nu schimba negru, dar prezenţa de hidrogen sulfurat sau urmelor organice chestiune poate promova foto-reducerea şi este încă alb negru, topit după lichidul galben luminos, după uscare. Încălzit la 440 ℃ atunci descompunerea în argint, azot, oxigen si dioxid de azot. Solidificare de proteine. Poate fi folosit pentru a determina ion de clorură, determinarea manganului catalizator, galvanizare, fotografie, portelan colorat.

Chimie analitică pentru precipitarea ionilor clorură, referința de lucru de nitrat de argint pentru calibrare de soluție de clorură de sodiu. Săruri anorganice industrie pentru fabricarea de alte argint. Industria electronica este folosit în fabricarea de adezivi conductiv, purificatoare de gaze noi, A8x sitele moleculare, placate cu argint şi înmănuşat mănuşi. Industria fotografică pentru fabricarea filmul fotografic, x-ray film şi filmul fotografic și alte materiale fotografice. Industria de galvanizare este folosit pentru placare cu argint de componente electronice şi alte obiecte de artizanat, şi este de asemenea folosit ca un material de argint şi argint pentru oglinzi şi farfurii pentru supa. Industria de baterie este folosit pentru a produce argint și zinc baterii. Medicament utilizat ca fungicid, agent de coroziune. Japoneză de polietilena pentru vopsirea părului şi aşa mai departe. Chimie analitică este folosit pentru a determina clor, brom, iod cianură şi Sulfocianură.

Pentru non-Cianura de argint, cum ar fi tiosulfat de argint argint, argint, argint, argint imide disulfit de placare de argint, sulfosalicylic acid argint placarea şi alte sare principale. Este sursa de ioni de argint. Conținutul de azotat de argint pe rata de argint placarea soluţie conductivitate, dispersie şi precipitaţii au un anumit impact. General doza este de 25-50g/L.

Soluție apoasă de azotat de argint poate fi redus prin organice reductant aldehide şi zaharuri. Deci, este reactiv pentru a testa aldehide şi zaharuri. De asemenea, utilizat pentru a determina ion de clorură, determinarea manganului catalizator, galvanizare, fotografie, portelan colorat.

Nitrat de argint a anumitor o toxicitate în organism pentru a produce coroziune grave ale tractului gastro-intestinal, adulţi doza letală de aproximativ 10 grame. Jumatate doza letală (mouse, orală) 50mg/kg.

Azotat de argint torul poate provoca dureri abdominale severe, vărsături, scaun sângeroase, şi chiar şi gastro-intestinale perforaţie a avut loc. Poate provoca arsuri cutanate si oculare. Expunerea pe termen lung a bunurilor lucrătorilor va apărea medicamente sistemice de argint. Performanţă include: organismul pe piele o gamă largă de pigmentare, gri-albastru sau superficial culoarea pietrei; ochi argint cauzate de leziuni oculare; respiratorii calm argint cauzate de bronşită cronică şi aşa mai departe.


O pereche de:Azotatul de argint se dispersează și precipită Următoarea:Interacțiunea nanoparticulelor de argint