Efectul de nitrat de argint

- Jun 15, 2017 -

Cristal transparent sau fără cristal incolor sau fără gust, gust amar. Densitate: 4,35, punct de topire 212 ° C, punct de fierbere: 440 ° C. Nitrat de argint Utilizat în cerneală fotografică, oglindă, argintie, ascunsă și neclară, vopsire, porțelan, Nitrat medical pentru antivirus, astringent, oftalmologie neonatala Prevenire si tratament veterinar pentru inflamatia ranilor si locala.

Testul pe animale poate duce la anemie hemolitică și la edem pulmonar, doze repetate de injectare de argint, pot provoca anemie, mieloproliferare, țesut și organogeneză, în special calmarea argintului membranei bazale glomerulare, poate duce la îngroșarea membranei bazale.

Excesul pe termen scurt al pielii și membranelor mucoase are un efect stimulativ și efect corosiv asupra leziunilor tractului respirator cauzate de bronșită, calmul argintiu submucosal respirator, calmul argintului a apărut pentru prima dată în conjunctivă, după ce a luat nitratul de argint, membrana mucoasă a tractului digestiv este corozivă.

Piele de argint calm, mână obișnuită, antebraț și alte părți expuse, care arată pete negre și gri negru, unii oameni apar sistem de piele argint calm, această schimbare de argint calm este adesea durabil, usor de subestimat, impactul asupra sistemului respirator poate duce la cronice bronşită.

Azotatul de argint este un agent puternic de oxidare și este expus riscului de incendiu. Când focul se aprinde.

Și coexistența materiei organice cu negrul negru, Nitrat de argint dacă hidrogenul sulfurat, cu sau fără lumină, este negru. Poate fi descompusă prin încălzire și argint.

Piele: Purtați echipament de protecție pentru a evita contactul cu pielea.


Ochii: cu ochelari de protecție chimică.


Inhalare: Trebuie să fie echipat cu un aparat respirator pentru a preveni aportul excesiv de praf de azotat de argint sau amestecul său.

Dupa luarea nitratului de argint, se poate inhalarea rapida a apei sarate concentrate, si 2% clorura de sodiu injectie lent lavaj gastric, astfel incat formarea de precipitatii clorura de argint, precum si la alte tratamente simptomatice. Pielea și ochiul mucoasei argint calm, pot fi utilizate tiosulfat de sodiu și amestec de ferician de potasiu, injecție intradermică locală sau subconjunctival, au un anumit efect.

Pentru a preveni descompunerea azotatului de argint, Nitratul de Argint poate fi depozitat în sticle maro sau în recipiente închise la temperaturi scăzute, ventilație, materie organică foarte mare și ușor de oxidat la conservare.

La apariția scurgerilor, trebuie să poarte măști și mănuși de protecție. Clătiți cu apă și diluați efluentul în sistemul de apă uzată.


O pereche de:Argintul cu nanoparticule de argint Următoarea:Analiza chimică a nitratului de argint