Azotatul de argint se dispersează și precipită

- Aug 16, 2017-

Azotatul de argint este un oxidant puternic, poluanți corozivi de mediu. Azotul de argint Cu unele materii organice sau sulf, măcinarea fosforului mixt, impactul poate fi ars sau explodat; azotatul de argint este corosiv. Odată ce pielea este colorată cu soluție de azotat de argint, vor exista pete negre, Nitrat de Argint care se datorează formării unui argint proteic negru.

Cristale transparente incolore sau fără gust sau cristal alb, gust amar. Densitate: 4,35, punct de topire 212 ° C, punct de fierbere: 440 ° C. Folosit pentru fotografiere, oglinzi, cerneluri argintate, argintate, argintate, argintate,

Dintre reactivii importanți, utilizați medical ca agenți antivirus, astringente de azotat de argint, profilaxie oftalmică neonatală și uz veterinar ca tratament rana și inflamator local.

Testul pe animale poate duce la anemie hemolitică și la edem pulmonar, doze repetate de injectare de argint, pot provoca anemie, mieloproliferare, țesut și organogeneză, Nitrat de argint, în special calmul argintiu al membranei bazale glomerulare, poate duce la îngroșarea membranei bazale.

Iritarea excesivă a pielii pe termen scurt și efect coroziv asupra tractului respirator, bronșită,

Chimie analitică pentru precipitarea ionilor de clor, nitrat de argint referința de lucru a azotatului de argint pentru calibrarea soluției de clorură de sodiu. Industria anorganică pentru fabricarea altor săruri de argint. Industria electronică este utilizată la fabricarea adezivilor conductori, a noilor purificatori de gaz din nitrat de argint, a sitelor moleculare A8x, a mănușilor de argint și a mănușilor de vânătoare. Industria fotografică pentru fabricarea filmului fotografic, filmelor cu raze X și filmului fotografic și a altor materiale fotografice. Industria de galvanizare este utilizată pentru placarea cu argint a componentelor electronice și a altor obiecte de artizanat și este de asemenea folosită ca material de argint și argint pentru oglinzi și termose. Industria bateriilor este utilizată pentru a produce baterii de argint și zinc. Medicina de argint nitrat folosită ca fungicid, agent de coroziune. Industria chimică japoneză pentru vopsirea părului și așa mai departe. Chimia analitică este utilizată pentru a determina clorul, bromul, cianura de iod și tiocianatul. [3]

Pentru argintul non-cianură, cum ar fi argintul tiosulfat de argint, argintul de placare cu argint, argintul disulfur de argint, placarea cu argint a acidului sulfosalicilic și altă sare principală. Nitrat de argint Este sursa de ioni de argint. Conținutul de azotat de argint pe conducta de argint, conductibilitatea, dispersia și viteza precipitațiilor au un anumit impact. Doza generală este de 25-50g / l.

Soluția apoasă de azotat de argint poate fi redusă prin aldehide și zaharuri reducătoare organice. Deci este reactivul pentru a testa aldehidele și zaharurile. De asemenea, pentru a determina ionul de clor, nitrat de argint determinarea catalizatorului de mangan, galvanizarea, fotografierea, colorarea porțelanului.


O pereche de:Siguranţă de mediu nanoparticulelor de argint Următoarea:Nitrat de argint nici un miros