Analiza chimica a azotatului de argint

- Jul 10, 2017 -

Incoloră, insipidă cristal transparent sau alb cristal, gust amar de nitrat de argint. Densitate: 4.35, punctul de topire 212 ° C, punct de fierbere: 440 ° C. folosit pentru fotografie, oglinzi, azotat de argint de argint placate, ascunse şi non-fading cerneluri, pete, portelan, colorat, analize chimice şi fildeş de gravare

Agenţi importante, nitrat de argint medical folosit ca agenţi de antivirus, astringents, profilaxia oftalmic neonatală şi uz veterinar ca rana si tratament inflamatorii locale.

Test de animale poate duce la anemie hemolitică şi edem pulmonar, nitrat de argint repetate de doze mici de argint injecţie, poate cauza anemie, myeloproliferation, nitrat de argint ţesutului şi organogeneza, mai ales membrana bazala glomerulara de argint calm, poate duce la îngroşarea membranei.

Supradoză pe termen scurt pe pielea şi mucoasele au un efect de stimulare şi coroziune, deteriorarea căilor respiratorii bronşită, nitrat de argint, de argint respiratorii calm submucosal, calm primul a apărut în conjunctivei, după luarea de argint de argint Azotat mucoasei tubului digestiv este corozivă.

Piele de argint calm, nitrat de argint mână comune, antebraţ şi alte părţi expuse, arătând gri şi maro pete negre, unii oameni par sistemice pielii argint calm, nitrat de argint această schimbare calma argint este adesea durabilă, uşor să dispară, impactul pe respirator sistemul poate duce la bronsita cronica

Azotat de argint este un agent puternic oxidant şi cu risc de incendiu. Când focul este pe foc.

Şi materiei organice coexistenţa cu cazul de lumină poate fi nitrat de argint, negru în cazul în care Hidrogenul sulfurat, cu sau fără lumină sunt negre. Pot fi descompuse de încălzire şi de argint.

Pielii: Purtaţi îmbrăcăminte de protecţie pentru a evita contactul cu pielea.

Ochii: cu ochelari de protecţie chimică.

Inhalare: Trebuie să fie echipate cu aparat de respirat pentru a preveni un aport excesiv de azotat de argint praf sau amestecul său.

După ce a luat nitrat de argint, nitrat de argint poate rapid inhalare de concentrat de apa sarata, si 2 % clorură de sodiu injectare lent gastrice lavaj, astfel încât formarea de precipitaţii clorura de argint, şi la alte tratament simptomatic. Piele si ochi mucoasei argint calm boala, nitrat de argint poate fi folosit de tiosulfat de sodiu şi amestec de Fericianură de potasiu, local intradermic sau injectare subconjunctivală, au un anumit efect.

Pentru a preveni descompunerea de nitrat de argint, nitrat de argint poate fi stocată în maro sticle sau recipiente întuneric, la temperatură scăzută, aerisire, nitrat de argint departe organice materia şi uşor de oxida materialului în conservarea. Metodă: (II) clasa.

Aparitia de scurgeri, ar trebui să poarte măşti de protecţie şi mănuşi. Clătiţi cu apă, se diluează canalizare

Nitrat de argint în cazul materiei organice gri negru, descompunere de azotat de argint de argint. Azotat de argint pur este stabila la lumina, dar din cauza lipsei de puritate a produsului în general, sale soluţie apoasă şi solide sunt adesea ţinute în sticle reactiv maro. Azotat de argint este încălzit la 440 ° C se descompune în argint, azot, oxigen si dioxid de azot. Soluția apoasă și soluție de etanol au fost neutre la turnesol şi pH-ul a fost de aproximativ 6. Punctul de fierbere de 444 ° C (descompunere). Există oxidare. În prezenţa materiei organice, vedea lumina devine gri sau gri negru. Azotat de argint reactioneaza cu o serie de reactivi pentru precipitarea sau coordonare (a se vedea compuşilor coordinativi). De exemplu, cu reacţie de hidrogen sulfurat, nitrat de argint formarea de sulfură de argint negru Ag2S precipitaţii; cu reacţie de cromat de potasiu, formarea de roşiatică maro cromat de argint Ag2CrO4 precipitaţii; cu sodiu hidrogen fosfat de reacţie, formarea de fosfat argint galben Ag3PO4 precipitaţii; reacţia cu ionii cu halogen, pentru a forma precipitatul de AgX halogenuri de argint. Nitrat de argint, dar, de asemenea, cu rol de alcaline, formarea de maro negru argintiu oxid Ag2O precipitaţii; cu rol de oxalat de ioni pentru a forma albă oxalat de argint Ag2C2O4 precipitaţii. Azotat de argint şi NH3, NC, SCN şi alte reacţii, formarea de o varietate de ioni.


O pereche de:Tehnologia nanoparticulelor de argint Următoarea:Siguranţă de mediu nanoparticulelor de argint