Analiza chimica a azotatului de argint

- Jul 21, 2017-

Incoloră, insipidă cristal transparent sau alb cristal, gust amar de nitrat de argint. Densitate: 4.35, punctul de topire 212 ° C, punct de fierbere: 440 ° C. folosit pentru fotografie, oglinzi, azotat de argint de argint placate, ascunse şi non-fading cerneluri, pete, portelan, colorat, analize chimice şi fildeş de gravare

Reactivilor importante, medical folosit ca antivirus agenţi, azotat de argint astringents, profilaxia oftalmic neonatală şi uz veterinar ca rana si tratament inflamatorii locale.

Animal test poate duce la anemie hemolitică şi edem pulmonar, nitrat de argint repetate de doze mici de argint injecţie, poate provoca anemie, myeloproliferation, ţesut şi organogeneza, nitrat de argint în special argint de membrana bazala glomerulara calm, poate duce la îngroşarea membranei.

Iritarea pielii excesive pe termen scurt şi efect coroziv asupra tractului respirator, bronsite,

Piele de mână argint calm, comune, antebraţ şi alte părţi expuse, nitrat de argint care prezintă pete negre gri si maro, unii oameni par sistemice pielii argint calm, această schimbare calma argint este adesea durabilă, uşor să dispară, nitrat de argint impactul pe respirator sistemul poate duce la bronsita cronica.

Azotat de argint este un agent puternic oxidant şi cu risc de incendiu. Când focul este pe foc.

Şi materiei organice coexistenţa cu cazul de lumina negru, în cazul în care Hidrogenul sulfurat, nitrat de argint, cu sau fără lumină sunt negre. Azotat de argint pot fi descompuse de încălzire şi de argint.

După ce a luat nitrat de argint, pot rapid inhalare de concentrat sare apa, nitrat de argint si 2 % clorură de sodiu injectare lent gastrice lavaj, nitrat de argint astfel încât formarea de precipitaţii clorura de argint, şi la alte tratament simptomatic. Pielii şi mucoaselor ochi calm, de argint poate fi folosit amestecul de fericianură tiosulfat de sodiu şi potasiu, local intradermic sau injectare subconjunctivală, au un anumit efect.

Pentru a preveni descompunerea de nitrat de argint, nitrat de argint poate fi stocată în maro sticle sau recipiente întuneric, la temperatură scăzută, aerisire, materia organică în prezent şi uşor de oxida materialului în conservarea.

Nitrat de argint în cazul materiei organice gri negru, descompunere de azotat de argint de argint. Azotat de argint pur este stabila la lumina, dar din cauza produse puritate nu este suficient, sale soluţie apoasă şi solide sunt adesea stocate în sticla maro reactiv. Azotat de argint este încălzit la 440 ° C se descompune în argint, azot, oxigen si dioxid de azot. Soluția apoasă și soluție de etanol au fost neutre la turnesol și au un pH de aproximativ 6. Punctul de fierbere de 444 ° C (descompunere). Există oxidare. În prezenţa materiei organice, nitrat de argint se vedea lumina devine gri sau gri negru. Azotat de argint reactioneaza cu o serie de reactivi pentru precipitarea sau coordonare (a se vedea compuşilor coordinativi). De exemplu, cu reacţie de hidrogen sulfurat, nitrat de argint formarea de sulfură de argint negru Ag2S precipitaţii; cu reacţie de cromat de potasiu, formarea de roşiatică maro cromat de argint Ag2CrO4 precipitaţii; cu disodiu hidrogen fosfat de reacţie, argint nitrat de formarea de fosfat argint galben Ag3PO4 precipitaţii; reacţia cu ionii cu halogen, nitrat de argint formează un precipitat de AgX halogenuri de argint. Nitrat de argint, dar, de asemenea, cu rol de alcaline, formarea de maro negru argintiu oxid Ag2O precipitaţii; cu rol de oxalat de ioni pentru a forma albă oxalat de argint Ag2C2O4 precipitaţii. Azotatul de argint poate reacţiona cu NH3, NC, SCN şi aşa mai departe pentru a forma ioni diferite complexe.


O pereche de:Clasificarea compus anorganic Următoarea:Trăsături compus anorganic si utilizari