Analiza chimică a nitratului de argint

- Jun 01, 2017 -

Nitrat de argint Cristale transparente incolore sau fără cristal sau cristal alb, gust amar. Densitate: 4,35, punct de topire 212 Shan, punct de fierbere: 440 Shan. Folosit pentru imaginea, oglinda, argintii, cerneala ascunsa si nu decolorata, vopsirea, portelanul, colorarea, gravarea fildeșului si reactivi importanti in analiza chimica, medicina nitrat de argint utilizata ca agent antivirus, astringenta, prevenirea inflamatiei ochilor neonatali si veterinara ca rana Și tratamentul inflamator local.

Testele pe animale pot conduce la anemie hemolitică și la edem pulmonar, doze repetate de injecții de argint, pot provoca anemie, hiperplazie a măduvei osoase, organele țesutului nitrat de argint apar calm de argint, în special substratul glomerul de rinichi calm de argint, poate duce la îngroșarea filmului.

Pe termen scurt excesiv la membrana mucoasă a pielii are funcția de stimulare și efectul corosiv, la nivelul tractului respirator are efectul de deteriorare este bronșita, tractul respirator mucoasa membrană de argint, compoziția de argint apare în prima conjunctivă, nitrat de argint în mod eronat după Azotatul de argint, membrana mucoasă a tractului digestiv are corozivitatea.

Piele de argint Calm, mână obișnuită, antebraț și alte părți expuse, care arată pete negre și gri negru, unii oameni apar corpul de piele de argint, Nitrat de argint schimbarea de argint calm este adesea de lungă durată, nu este ușor să se estompeze, impactul asupra Sistemul respirator poate duce la bronșită cronică.

Azotatul de argint este un oxidant puternic, cu pericol de incendiu. Foc cu apă.

Coexistând cu materia organică, nitrat de argint atunci când lumina este negru, dacă există hidrogen sulfurat, indiferent dacă luminile sunt sau nu întunecate. Poate fi descompus în argint prin încălzire.

După ce azotatul de argint este servit în mod greșit, acesta poate inhala rapid apa cu sare concentrată și poate spăla stomacul cu soluție injectabilă de clorură de sodiu 2% pentru a face formarea de precipitat de clorură de argint și alte tratamente simptomatice. Mucoasele de mucoase ale pielii și ochilor de argint, azotatul de argint pot fi utilizate pentru tiosulfat de sodiu și pentru amestecul de cianură de potasiu, injecție intradermică sau conjunctivală locală, există un anumit efect.

Pentru a preveni descompunerea azotatului de argint, pot fi depozitate în sticle maro sau containere ușoare, la temperaturi scăzute, ventilație, far-organice și ușor de oxidat pentru a păstra

Când apar scurgeri, mănușile și mănușile trebuie purtate. Clătiți cu apă și exfiltrați sistemul de canalizare diluat în sistemul de apă reziduală.

Azotatul de argint este transformat în argint atunci când materia organică devine gri și negru. Azotul de argint pur este stabil în lumină, dar soluția sa apoasă și solidele sunt adesea păstrate într-o sticlă cu reactiv maro datorită purității generale a produsului. Azotatul de argint este descompus în argint, azot, oxigen și dioxid de azot când este încălzit la 440 Shan. Soluția apoasă și soluția de etanol au o reacție neutră la litmus, Nitrat de Argint Ph este de aproximativ 6. Punct de fierbere 444 Shan (descompunere). Oxidant. În prezența materiei organice, consultați gri deschis sau gri-negru. Azotatul de argint poate reacționa cu o serie de reactivi pentru a precipita reacții sau reacții de coordonare (a se vedea compușii de coordonare). De exemplu, cu reacția cu hidrogen sulfurat, formarea precipitării Ag2s de sulfură de argint negru; Reacția cu cromat de potasiu, formarea precipitării Ag2Crot de argint brun-acid maro roșu; Reacția cu fosfat de dihidrogen sodiu, formând precipitat Ag3po4 de fosfat de argint galben; Reacția de azotat de argint cu ioni de halogen, formând precipitat aglomerat de argint agx. De asemenea, poate fi cu acțiune alcalină, precipită Ag2o de argint negru brun oxidat și acid ionic al acidului oxalic formează precipitat de acid alb de acid oxalic Ag2C2o4 etc. Azotatul de argint poate reacționa cu NH3, CN, Scn și așa mai departe, formând diferite molecule de coordonare


O pereche de:Efectul de nitrat de argint Următoarea:Compusul anorganic poate produce o mulțime de căldură