Azotatul de argint poate reacţiona cu alcaline

- Sep 27, 2017-

Azotat de argint este un oxidant puternic, corozive, nitrat de argint mediu poluanţi. Cu materia organică sau sulf, fosfor amestecat slefuire, impactul pot fi arse sau a explodat; Azotat de argint este corozivă. După ce pielea pătată cu soluţie de nitrat de argint, va exista pete negre, care se datorează formarea de o proteină negru de argint.

Nitrat de argint a anumitor o toxicitate în organism pentru a produce coroziune grave ale tractului gastro-intestinal, adulţi doza letală de aproximativ 10 grame. Azotat de argint torul poate provoca dureri abdominale severe, vărsături, scaun sângeroase, şi chiar şi gastro-intestinale perforaţie a avut loc. Poate provoca arsuri cutanate si oculare. Expunerea pe termen lung a bunurilor lucrătorilor va apărea sindromul sistemic de argint. Performanţă include: organismul pe piele o gamă largă de pigmentare, gri-albastru sau superficial culoarea pietrei; ochi argint cauzate de leziuni oculare; respiratorii calm argint cauzate de bronşită cronică şi aşa mai departe.

Operațiunea închis, pentru a îmbunătăţi ventilaţia. Azotat de argint împotriva soluţie atunci când operatorul ar trebui să poarte mănuşi de cauciuc şi ochelari de protecţie, ar trebui să nu fi scăzut pe piele.

Piele de contact: eliminare contaminate îmbrăcăminte şi clătiţi bine cu apă şi săpun.

Depozitaţi într-un loc rece, ventilat; ar trebui să fie stocate într-o sticlă maro sau negru. Departe de focul, căldura. Evita lumina. Rezervor de temperatură să nu depășească 30 ℃, umiditatea relativă a aerului este mai mare de 80 %. Ambalajul trebuie să fie sigilate şi nu umed. Ar trebui să fie uşor de (cu), combustibil, agent de reducere nitrat de argint, alcaline, alcool, produse comestibile chimice depozitate separat, pentru a evita depozitare mixte.

Nitrat de argint în cazul descompunerea materiei organice gri negru, argintiu. Azotat de argint pur este stabila la lumina, dar din cauza produse puritate nu este suficient, nitrat de argint, sale soluţie apoasă şi solide sunt adesea stocate în sticla maro reactiv. Azotat de argint este încălzit la 440 ° C se descompune în argint, azot, oxigen si dioxid de azot. Soluția apoasă și soluție de etanol au fost neutre la turnesol şi pH-ul a fost de aproximativ 6. Punctul de fierbere de 444 ° C (descompunere). Există oxidare. În prezenţa materiei organice, vedea lumina devine gri sau gri negru. Azotat de argint reactioneaza cu o serie de reactivi pentru precipitarea sau coordonare (a se vedea compuşilor coordinativi). De exemplu, cu reacţie de hidrogen sulfurat, formarea de sulfură de argint negru Ag2S precipitaţii; cu reacţie de cromat de potasiu, formarea de roşiatică maro cromat de argint Ag2CrO4 precipitaţii; cu sodiu hidrogen fosfat de reacţie, formarea de fosfat argint galben Ag3PO4 precipitaţii; Azotat de argint reactiei ionilor cu halogen, pentru a forma precipitatul de AgX halogenuri de argint. Dar, de asemenea, cu rol de alcaline, formarea de maro negru argintiu oxid Ag2O precipitaţii; cu rol de oxalat de ioni pentru a forma albă oxalat de argint Ag2C2O4 precipitaţii. Azotatul de argint poate reacţiona cu NH3, NC, SCN şi aşa mai departe pentru a forma diferite molecule de coordonare


O pereche de:Rolul compus anorganic Următoarea:Compus anorganic rolul