Argint nanofire şi forţele Graphene Join pentru Touch ecran display

- Jan 09, 2017-

Thedomeniul nanomaterialelorvying pentru replaceindium oxid de staniu (ITO)ca dirijor transparente, care controlează afişarea pixeliîn afişajele cu ecran tactil este obtinerea aglomerat. Am vazut materialele inclusivnanotuburi de carbon,nanofire argint,şiGrafenulpromovat ca moștenitor pentru această aplicaţie.

Acum, cercetatorii de la Universitatea Sussex în Anglia au introdus o contenderinto puternică luptă pentru a înlocui oxid de indiu staniu:un material hibrid compus din argint nanofire care sunt legate împreună cu graphene.

"Materialul de hibrid este mult mai ieftin, datorită faptului că avem nevoie doar de a utiliza o fracţiune a fost în mod normal, necesar pentru a atinge proprietăţile ITO," a explicat Alan Dalton, un profesor de la Universitatea din Sussex şi al cărui laborator efectuat cercetări, într-un interviu de poştă electronică cuIEEE Spectrum. "Grafenul acţionează ca linkers între nanofire, ceea ce înseamnă că reţeaua nu are nevoie să fie densă. Vom depune graphene pe o reţea pulverizate de nanofire depunerilor de film."

Reducerea costurilor asociate cu acest material hibrid faţă de argint nanofire pe cont propriu se deschide potenţialul de a lua o pondere mai mare de piaţă transparente dirijor; fost prezis thatdemand pentru aceste conductoare va împinge vânzări trecut marca $ 900 de milioane de 2025.

În cercetare descrise în JurnalulLa scară, cercetătorii au arătat că cheia pentru a produce materialul este o tehnica matematice, care a fost utilizat anterior pentru a descrie modul în care faza schimbări cum ar fi îngheţarea întâmpla în spatii foarte mici.

"În această cercetare ne-au solicitat o tehnica matematice pentru a lucra în cea mai mică dimensiune subpixel putem face fără a afecta proprietăţile noastre electrozi nanofirului," a explicat Matthew Large, plumb autor de hârtie, într-un comunicat de presă. "Rezultatele ne spune cum să tune nanofire noastre pentru a satisface cerinţele de vreo dată."

Argint nanofire s-au dovedit a fi una dintre cele mai promiţătoare înlocuitori pentru ITO. Companii cum ar fiCambriosşiNano albastrusunt printre cele mai notabile de societăţi comerciale pârghie această tehnologie.

"Nanofirului argint şi argint nanofirului – graphene hibrizi sunt probabil cele mai viabile alternative pentru tehnologii existente,", a spus denisa într-un comunicat de presă.

Dalton este de părere că procesul lor de noi va reduce nu numai reduce costurile de producţie asociate cu aceste materiale, dar, de asemenea, reduce cerinţele de energie a materialelor, dându-i atât un preţ şi performanţă avantaj faţă de concurenţi.

Dalton şi Laboratorul lui s-au alăturat forceswithM-REZOLVA, baza în Oxford, Anglia; împreună, care sunt căutaţi pentru a aplica aceste cele mai recente rezultate de cercetare pentru proiecte comerciale.


O pereche de:Conductoare cerneală pieţele 2016-2026: Jucători de prognoze, tehnologii, Următoarea:NANOFIRE "CERNELURI" ACTIVEAZĂ PE BAZĂ DE HÂRTIE IMPRIMABILĂ ELECTRONICS