Tehnologia nanoparticulelor de argint

- Jul 31, 2017 -

Un nou tip de implant de plasmă acoperire cu particule de argint, argint nanoparticulelor DentaPlas, previne Infectiile bacteriene în timpul implantare de dinţi. Nanoparticulelor de argint această tehnologie de acoperire este la fel de puternic ca implantarea tradiţionale tehnologie şi are un ciclu de viata mai lung.

Una dintre problemele majore în implantarea dentară este infecţie bacteriană, ceea ce duce la degenerare a osului maxilarului. Şi cea mai recentă tehnologie va ajuta la reducerea riscului de infectie viitoare, nanoparticulelor de argint, care pot spori efectul de implant. Germania cantitate anuală implantarea dentară este eşalonarea, aproximativ 1 milion pe an pentru implantare. Cu toate acestea, ca urmare a infectiei bacteriene în organizaţie, nanoparticulelor de argint acest model de implantare vechi trebuie să se schimbe. Când implantarea de dinti artificiali, sistemul de apărare al organismului celulare va proteja ei înşişi la infecţie microbiană. Atunci când bacteriile trec prin al organismului sistemul imunitar, fac rapid un strat de biofilmul pe suprafaţa a implantului de titan, protejând-o de respingere. Bacteriile apoi invada implantului, nanoparticulelor de argint, provocând o reacţie inflamatorie şi duce la degradarea de oase.

Acest nou tip de acoperire cu plasmă va nu numai inhiba dezvoltarea bacteriilor, nanoparticulelor de argint, dar, de asemenea, face implant şi maxilarului osoase rapid forma un strat de OS mai durabile. Nanoparticule de argint sunt prezente pe suprafața implantului, astfel încât acest lucru poate fi realizat. Această combinaţie de nanoparticule si un strat de polimer de plasmă are o grosime de doar aproximativ 100 nanometri, şi după câteva săptămâni, de asemenea, se poate dizolva. Argint nanoparticulelor şi în acest timp, o cantitate mică de ioni de argint vor continua să-i elibereze, nanoparticulelor de argint astfel uciderea bacteriilor. În timpul testării de implanturi de titan şi probele care au fost implantate, nanoparticulelor de argint DentaPlas de acoperire pot dezinfecta uşor procesul, are proprietati antibacteriene, şi a buna biocompatibilitate.

Grosimea stratului de material, porozitatea şi concentraţia de particule de argint poate fi personalizat în funcţie de necesităţi. Acest lucru permite în momentul în care argint particule pătrunde prin stratul exterior plasmă implantul poate fi ajustată după cum doriţi. Odată ce particulele de argint au fost eliberaţi, nanoparticulelor de argint argint particule nu mai intră tesutul, nanoparticulelor de argint, ceea ce înseamnă că implantul nu produce efecte toxice. Prototip de acest strat de polimer de plasmă este acum disponibil.


O pereche de:Compus anorganic rolul Următoarea:Analiza chimica a azotatului de argint