Argintul cu nanoparticule de argint

- Jun 15, 2017-

Recent, Silver Nanoparticle, un grup de oameni de știință de la Institutul ETH Zurich, a dezvoltat o nouă tehnologie pentru nanowall 3D ultra-subțire, Nanoparticule de argint care produce până acum cele mai transparente și conductive electrozi, astfel încât să vedem oriunde ecranul tactil are o mai bună Calitatea ecranului, capacitatea de răspuns mai precisă.


Potrivit oamenilor de știință, tehnologia actuală a ecranului tactil se bazează în mare măsură pe suprafața suprafeței cu un strat de material conductiv compus din nano-perete aproape invizibil. În prezent, am folosit în mod obișnuit oxid de staniu de indiu este o transparență mare, Nanoparticule de argint, dar conductivitatea este un material relativ scăzut.

Oamenii de stiinta au un progres in aceasta tehnologie fiind faptul ca folosesc nanoparticule metalice de aur sau de argint pentru imprimarea 3D a nano-peretilor decat oxidul de staniu indium mai transparent, mai conductiv, Nanoparticule de argint care poate oferi o experienta de ansamblu a ecranului tactil mai perfect.


"În trecut, oamenii au folosit oxid de staniu de indiu din cauza acestui material are un grad ridicat de transparență, iar stratul său subțire de tehnologie de producție a fost mai matur," Nanoparticule de argint "dar conductivitatea sa este doar generală. Membru al echipei de cercetare, Patrick Rohner, student la doctoratul ETH, a explicat.

Oamenii de știință tipăresc nanoparticulele de aur și argint printr-un proces nano-3D cunoscut sub numele de Nanodrip, păstrând în același timp o mare transparență, menținând în același timp conductivitatea materialelor descrise mai sus. Cercetătorii pot tipări aceste electrozi în straturi foarte subțiri - între 80 și 500 nanometri. Silver Nanoparticle Cu toate acestea, aceasta ridică o altă întrebare:


"Cele două obiective sunt conflictuale pentru a obține o conductivitate ridicată pe aceste sârme metalice", a declarat Dimos Poulikakos, profesor de termodinamică la ETH. Aur, Argint Nanoparticule de sârmă de argint crește secțiunea transversală, crește conductivitatea, dar formarea de rețea pentru a reduce transparența.

Pentru a rezolva această dilemă, oamenii de știință folosesc tehnologia 3D de imprimare pentru a imprima electrozi, astfel încât să puteți ridica cu exactitate înălțimea firului, astfel încât acesta să crească la 2 până la 4 ori lățimea, mărind astfel suprafața secțiunii transversale a Sârmă, a crescut și mai mult conductivitatea, dar transparența rețelei nu este redusă.


Pentru a face acest lucru, echipa lui Poulikakos a folosit procesul de imprimare 3D Nanodrip dezvoltat acum trei ani - de fapt, această tehnologie a fost ceea ce a raportat Scrona înainte de a face cea mai mică culoare din lume pe o imagine de sare Imagine folosind tehnologia. În acest studiu, cerneala realizată din nanoparticule de aur sau argint a fost plasată într-un solvent și apoi dispersată într-un lichid foarte mic prin intermediul unui câmp electric. Solventul s-a evaporat rapid, argintul nanoparticulei lăsând doar aceste mici structuri 3D. Oamenii de știință folosesc aceste picături fine pentru tipărirea 3D, puteți imprima o structură foarte mică.


Potrivit ETH a raportat că aceasta este prima utilizare în lume a tehnologiei de imprimare 3D pentru a crea nano-peretele cu ecran tactil. Acest nano-perete nu este numai mai transparent decât oxidul de staniu din indiu, realizat din nano-perete, Nanoparticule de argint, dar și un cost mai redus și mai conductiv. Acest lucru se datorează faptului că producția de oxid de staniu de indiu necesită un mediu interior foarte curat, în timp ce nu sunt necesare nanoparticule de aur și argint.


O pereche de:Metoda compușilor anorganici Următoarea:Efectul de nitrat de argint