Nanoparticule de argint ucide drojdia

- Aug 24, 2017 -

Valoarea monetară a argintului este mai mică decât aurul, dar în tratamentul infecției, valoarea medicală a argintului nu poate fi subestimată. Când eșecul antibioticului, argintul coloidal își arată efectul. Dr. Schauss de la Universitatea John Hapkins consideră că argintul coloidal este un medicament natural capabil de "sute de agenți patogeni". Profesorul Menriques de la Universitatea Minnan a demonstrat că nanoparticulele de argint pot ucide drojdii în diferite condiții și au o bună capacitate antifungică. Prevenirea infecției orale este foarte eficientă.

Valoarea monetară a argintului este mai mică decât aurul; dar în tratamentul infecției, valoarea medicală a argintului nu poate fi subestimată; în situații de urgență, argintul coloidal nu este numai mai valoros decât aurul și este mai eficient.

Când eșecul antibiotic, argintul coloidal în efectul său; antibioticele atacă microorganismele intestinale bune sau rele, dăunează sistemului imunitar. Modul de atac unic antibiotic este susceptibil de variații bacteriene. De fapt, abuzul de antibiotice și lipsa prescripției serioase au determinat bacteriile să lupte împotriva antibioticelor. Aceasta este o problemă generală în spital.

Pe de altă parte, dr. Alexander G. Schauss de la Universitatea Johns Hopkins susține că argintul coloidal este un medicament natural care este rezistent la "sute de agenți patogeni"; mulți medici nu au găsit antibiotice în 1938 înainte ca mulți medici să-l utilizeze pentru infecție. Astăzi, oamenii se întorc cu argint pentru a face față problemelor care includ metamorfoza bacteriană.

Doctorii experimentează cu nanoparticule de argint pentru a trata infecțiile orale induse de fungice? Drojdia infecțiilor cauzate de Candida albicans și Candida glabrata sunt comune în protezele dentare; conducând la stomatita dentară și stomatită - o infecție foarte dureroasă care afectează 70% dintre persoanele care poartă proteze dentare. Aceste microbi infecțioase orale refractare formează rapid biofilme, iar antibioticele nu ucid aceste ciuperci să crească, ci chiar să le ajute.

Cu saliva cauzată de o varietate de control experimental al mediului, după biofilmul artificial în saliva, s-au observat modificări ale infecțiilor fungice. Ei au descoperit curând că dimensiunea nu este importantă, în toate condițiile, nanoparticulele de argint pot ucide efectiv drojdia. Acest studiu determină în mod clar proprietățile antifungice ale argintului, iar diferite dimensiuni ale particulelor pot fi utilizate într-o varietate de procese.

Aplicațiile nanoparticulelor de argint pot fi enumerate în medicamente noi și pot fi utilizate ca măsuri de precauție în spitale. Argintul poate veni la gură pentru a ajuta cu protezele pentru a preveni creșterea biofilmului. Profesorul Henriques consideră că nanoparticulele de argint pot fi adăugate chiar și la protezele pentru a produce un strat protector împotriva fungilor și a bacteriilor care cresc în gură.


O pereche de:Compus anorganic Diverse Următoarea:Compus anorganic menționate ca anorganice