Interacțiunea nanoparticulelor de argint

- Jul 21, 2017-

Argint metal este utilizat pe scară largă în viaţa noastră de zi cu zi şi în îngrijire medicală. Due nanoparticulelor de argint la descoperire a nanotehnologiei, nano nanoparticulelor de argint argint particule (denumit în continuare "AgNPs") au câştigat mai multe beneficii. Cu toate acestea, creşterea în utilizarea AgNPs în diverse domenii de activitate duce inevitabil la o creştere a riscului potenţial de particule de la scară, creşterea preocupările cu privire la siguranţa mediului şi sănătăţii umane. Argint nanoparticulelor în ultimii ani, cercetatorii au evaluat toxicităţii AgNPs şi au încercat să descopere lor mecanisme de toxicitate celulară şi moleculară.

După nanomaterialelor introduceţi sistem biologic, sunt stabilite o serie de interfeţe de biomolecule nanoparticulelor cu celule, organite subcelular şi macromolecule (cum ar fi proteine, acizi nucleici, nanoparticulelor de argint lipide, glucide). Interacţiunea dintre dinamica, dinamica şi schimb de căldură pe această zonă de interfață poate afecta procesele, cum ar fi formarea de coroana proteine, celule contact, membrana de plasma entrapment, absorbţia de celule nanoparticulelor de argint şi biocatalysis, toate acestea determină prezenţa de Nanomateriale biocompatibilitate și biohazardability.

Citotoxicitatea, cum ar fi specii reactive de oxigen, deteriorarea ADN-ului, nanoparticulelor de argint modificări în activitatea enzimei intracelulare şi apariţia apoptoza şi necroza, au fost asociate cu toxicitate hepatică induse de AgNPs în vivo. Practic, atunci când celulele se confruntă cu condiţii nefavorabile, nanoparticulelor de argint mai multe procese de starea de echilibru va începe pentru a susţine supravieţuirea de celule, dintre care unul este autophagy. Autophagy poate acţiona ca un proces de apărare celulare, care este esenţială pentru a contracara toxicitatea AgNPs, dar menţine activitatea autophagic, nanoparticulelor de argint însoţite de redus de energie, care pot contribui la apariţia apoptoza si ficat ulterioare deteriorarea funcţiei.

Nu există nici un evident efect citotoxic asupra AgNPs care intra celulele prin transport activ (adică, endocitoză). În schimb, internalizarea a AgNPs, care sunt schimbate predominant în intervalul lizozomale prin endocitoză, are un semnificativ efect toxic asupra celulelor. Având în vedere că AgNPs endocitoză este considerat a fi o condiţie suficientă şi non-esentiale pentru inducerea citotoxicitate. În plus, AgNPs de nanoparticulelor de argint poate distruge integritatea membranei celulare prin peroxidare a lipidelor care induc şi astfel pătrunde direct în membrana celulelor.

Mai multe şi mai multe dovezi sugereaza ca modificari post-translational, mai ales de fosforilare, Acetilare, si ubiquitination, determina activitatea şi / sau agregare de proteine implicate în efectuarea autophagy şi autophagous valul de reglaj fin dezvoltare. Argint nanoparticulelor crescut de stres celular poate duce la prăbușirea sistemului post-translational modificarea sau provoca modificări nespecifice, care nu se produce în condiţii fiziologice.

Ubiquitination a fost considerat mult timp cheia pentru controlul soarta proteine, nanoparticulelor de argint, care este procesul de inscripţionare proteine să fi degradat de protezomii. Argint nanoparticulelor mai recent, există tot mai multe dovezi că conjugat cu lanţuri ubiquitin determina selectivitatea autophagy.

Autophagy disfunctie a fost delimitate ca autophagic hiperactivitate sau autophagic tide este blocat, şi rezultatele se manifestă ca autophagic de transport şi / sau disfuncţie lizozomale, care a fost recunoscut ca apoptoza şi autophagy potenţialul impuls pentru moartea celulelor este, de asemenea, cunoscut sub numele de tip II programat moartea celulelor. Ultimele studii in vitro au arătat că AgNPs, de asemenea, la rândul său bloca ulterioare autophonic tide (care poate fi consecinţa lizozomale disfuncţie), care pot interfera cu fiziologia normala a celulelor. Argint nanoparticulelor în plus, acumularea de p62, la suprafaţă, P62 pare a fi propice pentru menţinerea fiziologia normala a celulelor.


O pereche de:Nitrat de argint nici un miros Următoarea:Argint nanoparticulelor înaltă activitate