Argint nanoparticulelor înaltă activitate

- Aug 16, 2017-

Argint nanoparticule din cauza dimensiunii mici, suprafață mare, o activitate de mare suprafaţă, uşor de a reuni, afectând astfel stabilitate şi lumina ei, electricitate şi alte aplicaţii. Argint nanoparticulelor pentru a evita aglomerarea de nanoparticule de argint, alegerea de a adăuga agenți tensioactivi și sistemele de reacție în sistemul de reacţie a devenit o tehnologie cheie pentru pregătirea de nanoparticule de argint. În această lucrare, metoda de reducere chimică, nitrat de argint ca material de reacţie, alegerea oleat de sodiu şi KH-550 ca agent tensioactiv, argint Nanoparticle N, N-dimetilformamidă, etilen glicol, etanol ca agent de reducere, prin schimbarea de reacţie condiţii, nanoparticule de argint cu morfologie bun şi bun crystallinity au fost pregătite. Efectele de reacţie în diferite condiţii sinteza de nanoparticule de argint au fost analizate de UV - Vis Spectrofotometru, microscopie electronică de transmisie nanoparticulelor de argint şi X - ray difracţie. Nanoparticulele de argint au fost sintetizate de folosind oleat de sodiu ca agent tensioactiv şi apă (DMF ca agent de reducere), etilen glicol şi etanol ca solvent. Rezultatele arată că din sol apa de argint nanoparticule poate fi format prin schimbarea timpul de reacţie, reacţie doza de temperatură şi agent de reducere în prezenţa apei ca solvent. Cinetică procesul de formare a nanoparticulelor de argint de diverși factori este studiat şi temperatura de reacţie, cantitatea de agent de reducere şi de alţi factori pe sinteza de nanoparticule proprietăţilor optice, dimensiunea nanoparticulelor de argint de argint şi Morfologia au un impact semnificativ. Efectele reacţie temperatura, timpul de reacţie şi Reactante raportului morfologie, dimensiunea şi proprietăţile optice ale nanoparticulelor de argint au fost studiate prin modificarea condițiilor de reacție. Au fost investigate efectele reacţie temperatura, timpul de reacţie şi Reactante raportului morfologie, dimensiunea şi proprietăţile optice. Când scade concentraţia de reactivi, nanoparticulelor de argint procesul de pregătire nanoparticule de argint în sistemul de etilen glicol conduce la trecerea din floculaţii a emulsiei. Critice concentrația de nitrat de argint este 2 × 10-3mol / L, în timp ce sistemul de etanol nu este nici o astfel de schimbare. Folosind KH-550 ca agent tensioactiv, N nanoparticulelor de argint, N-dimetilformamidă ca solvent şi agent de reducere a sintetiza nanoparticule de argint. Rezultatele au arătat că KH-550 a avut un efect mai bine pe suprafaţa de nanoparticule de argint, argint nanoparticulelor si temperatura a crescut şi s-a prelungit timpul de reacţie şi a ratei de reacţie a fost accelerat. Raportul dintre KH-550 de azotat de argint şi Reactante concentrarea pe dezvoltarea de nanoparticule de argint mari; la 60 ℃ pentru 1min ~ 4h reacţie pot fi observate în argint nanoparticule la sferice la procesul de transformare morfologice non-sferic.

Nanoparticule de argint şi pregătit nanoparticule de argint. Metoda cuprinde următoarele etape: 1) amestecarea soluția acidă de chitosan cu soluție de nitrat de argint pentru a obține o soluție mixte, în care gradul de deacetylation de chitosan este mai mare sau egală cu 70 %, medie greutatea moleculară mai mică sau egală cu 20.000, nanoparticulelor de argint în care concentraţia de chitosan este 0.001 la 0,05 % greut, concentrația de nitrat de argint este 0,01 la 23,5 mM, 2) pH-ul este ajustat la 3.0 5.0, în urma iradierii. Nanoparticule de argint preparate prin metoda de invenţie au avantajele dimensiunea particulelor mici medie, omogenitatea bun nanoparticulelor de argint, conţinut ridicat de solide şi solubilitatea în apă bună şi biocompatibilitate. Metoda de preparare a invenţiei puteţi controla cu uşurinţă particule dimensiunea distribuţie uniformă argint nanoparticule.


O pereche de:Interacțiunea nanoparticulelor de argint Următoarea:Valoare de aplicație importantă nanoparticulelor de argint