Caracteristici nanoparticulelor de argint

- Sep 01, 2017-

Argint pe valoarea monetară este mai mică de aur, dar în tratamentul infecţiei, valoarea medicale de argint nu poate fi subestimată. Când eşecul de antibiotice, argint coloidal pe efectul său. Dr. Schauss de Universitatea de Hapkins John consideră că argintul coloidal este un medicament natural, care poate rezista "sute de agenţi patogeni". Profesor Menriques de marcela Universitatea a demonstrat că nanoparticule de argint poate ucide drojdii în diferite condiţii şi au capacitate bună de antifungice. Este eficient pentru prevenirea şi tratarea infectie orala.

Argint pe valoarea monetară este mai mic decât aurul; dar în tratamentul infecţiei, valoarea medicale de argint nu poate fi subestimat; în situaţii de urgenţă, argint coloidal este nu numai mai valoros decât aurul şi mai eficiente.

Când eşecul de antibiotice, argint coloidal pe efectul acesteia; Antibioticele ataca intestinale bun sau rău micro-organisme, deteriorarea sistemului imunitar. Antibiotice A singur atac model este sensibilă la variaţia bacteriene. De fapt, abuzul de antibiotice şi lipsa de prescripţii grave au cauzat bacterii pentru a lupta impotriva antibioticelor. Aceasta este o problemă generală în spital.

Pe de altă parte, Dr. Alexander G. Schauss Universitatii John Hapkins susţine că argintul coloidal este un medicament natural, capabil să "sute de agenţi patogeni"; Multi medici nu a găsit antibiotice în 1938, şi mulţi medici l-a folosit de infecţie. Astăzi, oamenii merg înapoi cu argint să se ocupe de probleme, inclusiv bacteriene metamorfoza.

Medicii experiment cu nanoparticule de argint pentru tratarea infecţiilor orale fungice induse? Drojdie infecţii cauzate de Candida albicans si Candida glabre sunt comune în Protezele dentare; conduce la sturz şi stomatita dentare - o infecţie foarte dureroasă, care afecteaza 70 % dintre persoanele care poarta proteza. Aceste greu pentru a trata infecţii orale de microorganisme rapid forma biofilmelor şi antibiotice ucide aceste ciuperci, dar sunt de fapt utile pentru a le.

Prof. Mariana Henriques de Universitatea din Minho si colegii sai au testat nanoparticule de argint de diferite dimensiuni pentru a analiza efectele acestor infecţii orale şi să acorde o atenţie la capacitatea potenţială a acestor nanoparticule pentru controlul acestora.

Henriques si colegii sai au folosit salivă pentru a provoca o varietate de medii controlate experimentale, după biofilmul artificiale în salivă, observat schimbări în infecţii fungice. Au aflat repede că dimensiunea nu este important, în toate condiţiile, nanoparticule de argint în mod eficient poate ucide drojdie. Acest studiu clar determină proprietăţi antifungice de argint, şi diferite dimensiuni de particule poate fi utilizat într-o varietate de procese.

Nanoparticule de argint pot fi enumerate in noi medicamente şi poate fi folosit ca o măsură de precauţie, în spitale. Argint poate veni la gură pentru a ajuta cu Proteza pentru a preveni cresterea biofilmul. Profesorul Henriques crede că nanoparticule de argint pot fi adăugate chiar la Proteza pentru a produce un strat protector împotriva ciupercilor şi bacteriilor care se dezvolta in gura.

Caracteristici

Particule nano-argint din cauza sale conductivitate, astfel că ocupă o poziţie extrem de important în domeniul de Microelectronică. Particule nano-argint suprafaţă efecte, efectele de dimensiunea cuantice, etc, astfel încât acesta are, de asemenea, unele destinaţii speciale, cum ar fi îmbunătăţită de suprafaţă Raman aplicaţii, aplicaţii medicale.

1. Nano-silver este un material de argint-ca, mărimea particulelor mai mică de 100nm, de obicei, între 25-50nm.

2. Nano-silver performanţei şi dimensiunea particulelor este direct legată.

Studiul a constatat că mai mici dimensiunea particulelor, mai puternic bactericid de performanţă.

Caracteristici

Spălat pe termen scurt nu afectează funcţia acestuia; cu culori naturale, pot fi desfăşurate de culoare, aplicarea nu afectează vopsirea, poate complet înlocui plumb, staniu sudura, utilizarea pe termen lung a nano-silver antibacteriene vor fi formate în corpul de argint depunere va fi efecte biologice, Adverse, depuneri excesive şi chiar şi acolo va fi evident fenomen de otrăvire, nano-silver volatil asupra mediului va avea un anumite impact pe ecologie va ucide mediului din bacterii benefice, produse din plastic în precipitaţii nano-silver după nu mai au funcție de sterilizare, timp, în general, în trei luni la şase luni, utilizarea pe termen lung va fi nocive pentru organism, cauzând simptome de intoxicaţie, care afectează dezvoltarea fizică.


O pereche de:Compus anorganic menționate ca anorganice Următoarea:Caracteristicile produsului de argint Nano Material