Procesul dinamic al nanoparticulelor din argint

- Sep 27, 2017-

Argintul metalic este utilizat pe scară largă în viața noastră de zi cu zi și în îngrijirea medicală. Nanoparticulele de silicon Datorită descoperirii nanotehnologiei, particulele nano de argint (denumite în continuare AgNPs) au câștigat mai multe beneficii. Cu toate acestea, creșterea utilizării AgNP-urilor în diverse domenii duce, în mod inevitabil, la o creștere a riscului potențial de particule nanometrice, care ridică probleme legate de siguranța mediului și de sănătatea umană. În ultimii ani, cercetătorii de la Nanoparticulele de Argint au evaluat toxicitatea AgNP-urilor și au căutat să-și exploreze mecanismele de toxicitate celulară și moleculară.

Odată ce AgNP-urile intră în organism, unii pot rămâne în țesutul țintă inițial, dar, în principiu, vor fi transportați prin sistemul sanguin sau limfatic, Nanoparticulele de argint distribuite în organul țintă secundar al organismului, cauzând un răspuns specific organului sau sistemic. La rozătoare, AgNP-urile, administrate oral, intravenos sau injectabil intraperitoneal, au demonstrat că creierul, ficatul, splina, rinichii, nanoparticulele de argint și testicul sunt predominant organe țintă secundare în organism. Astfel de modele de distribuție a organelor sugerează că toxicitatea potențială a AgNP poate determina in vivo neurotoxicitatea, imunotoxicitatea, nefrotoxicitatea și toxicitatea asupra funcției de reproducere.

Citotoxicitatea, cum ar fi speciile reactive de oxigen, deteriorarea ADN-ului de la nivelul nanoparticulelor de argint, modificările activității enzimatice intracelulare și apoptoza și necroza au fost asociate cu toxicitatea hepatică indusă de AgNP in vivo. Practic, atunci cand celulele se confrunta cu conditii nefavorabile, procesele de nanoparticule de argint mai multe procese starea de echilibru vor incepe sa sustina supravietuirea celulelor, dintre care unul este autophagy.Silver Nanoparticle Autophagy poate actiona ca un proces de aparare celulara, care este esentiala pentru a contracara toxicitatea AgNPs, dar nu menține activitatea autofagică, însoțită de o reducere a energiei, poate contribui la apariția apoptozei și a afectării ulterioare a funcției hepatice

"Autofonicul" este folosit pentru a exprima autofagia după procesul dinamic, în primul rând formarea și maturarea autofagozomilor, urmată de fuziunea autofagilozinului, cu nanoparticule de argint și, în final, cu hidrolizarea componentelor celulare învelite în vezicule și cu eliberarea de macromolecule Cytoplasm. În acest sens, oricare dintre etapele de mai sus în procesul de întrerupere ca val de autofagie celulară este eronat. Expunerea AgNPs a crescut LC3-I la LC3-II într-o manieră dependentă de doză, iar acumularea proteinei p62 a fost dependentă de doză. Argintul nanoparticulei Acest lucru sugerează că, deși AgNP-urile activează autofagia, ele în cele din urmă duc la blocarea autofonicului. În plus față de problema disfuncției autofagice, RNP și apoptoza au fost de asemenea crescute după expunerea AgNPs.

Din ce în ce mai multe dovezi sugerează că modificările post-translaționale, nanoparticulele de argint, în special fosforilarea, acetilarea și ubicitinația, determină activitatea și / sau agregarea proteinelor implicate în efectuarea autofagiei și a dezvoltării autofagului. Argintul nanoparticulei Creșterea stresului celular poate duce la prăbușirea sistemului de modificare post-translațional sau poate cauza modificări nespecifice care nu apar în condiții fiziologice.

Ubicitatia a fost mult timp considerata cheia controlului soartei de proteine, care este procesul de etichetare a proteinelor care urmeaza sa fie degradate de proteazomi. Mai recent, Silver Nanoparticle există dovezi tot mai mari că lanțurile ubiquitin conjugate determină selectivitatea autofagă.


O pereche de:Caracteristici de produs argint Nano materiale Următoarea:Compus anorganic utilizare foarte largă