Mecanism citotoxice nanoparticulelor de argint

- Oct 13, 2017 -

"Nano silver" este prescurtarea "argint nanoparticule," sau "nanoparticule de argint," sau "nanoparticule de argint," sau "nanoparticule de argint", sau "nanoparticule de argint". Argint mare de materiale de suprafaţă are proprietati bacteriostatice au deja cunoscute, mecanismul este argint atomi pot fi prezente pe suprafaţa de material mediu, lent de oxidare şi oxigen în eliberarea de ioni liberi de argint (Ag +), ioni de argint prin combinat cu pereţi bacteriene de sulf, blocarea bacterii lanţului respirator, în cele din urmă ucide aderenţa bacteriilor în suprafaţa materialului. Pentru materiale de argint mari, procesul de oxidare este extrem de lent, şi suma și rata de eliberare de ioni de argint sunt foarte mici.

"Nano silver" este prescurtarea "argint nanoparticule," sau "nanoparticule de argint," sau "nanoparticule de argint," sau "nanoparticule de argint", sau "nanoparticule de argint". Mare de argint a materialului de suprafaţă are proprietati bacteriostatice au deja cunoscute, mecanismul este argint atomi pot fi prezente pe suprafata de material mediu, lent de oxidare şi oxigen în eliberarea de argintul liber ion (Ag), ionii de argint prin combinat cu pereţi bacteriene de sulf, blocarea bacterii lanţului respirator, în cele din urmă ucide aderenţa bacteriilor în suprafaţa materialului. Pentru materiale de argint mari, procesul de oxidare este extrem de lent, şi suma și rata de eliberare de ioni de argint sunt foarte mici.

Ca materiale de argint mare, suprafaţa nanosilver, de asemenea, este oxidat pentru a elibera ioni de argint liber. Cu toate acestea, deoarece nanoparticule de efect de dimensiuni mici şi efect de suprafaţă, cu scăderea dimensiunii particulelor, suprafaţa de numărul atomic de nanoparticule de argint în loc de un ascuţit creşte în proporţie de interior atomicitatea, în cele din urmă duce la ioni de argint rata de eliberare a crescut în mod semnificativ; În acelaşi timp, datorita particulelor sale mari ionii de argint suprafaţă de presă, şi dimensiunea particulelor este mai mică decât ionii de viruşi, argint pe suprafața argintului nanoparticule poate prin sale cauza daune directe la membrana celulelor si într-o varietate de celule , determina apoptoza sau necroză. Datorită caracteristicilor de mai sus, efectul de sterilizare de nanoparticule de argint a fost semnificativ mai mare decât că de ioni de argint, dar, în acelaşi timp, nano silver in celule si le opresc, cauza locale mare concentrare de ioni de argint de distribuţie, provoca toxicitate certă a celulelor, ţesuturilor şi organelor si prejudiciu.

Nano argint citotoxice mecanismul include în principal următoarele aspecte: (1) dacă în sine sau sa ioni de argint pe suprafața argintului nanoparticule poate fi aplicat la proteina de membrana membranei celulare, activarea căi de transducţia semnalului, inhibare din proliferarea celulelor. (2) prin mare concentrare de ioni de argint pe suprafața unei particule cauzate de oxidarea permeabilitatea membranei celulare modificările membranei celulare, rezultatele într-un flux de ioni de calciu şi suprasarcină, cauza stresului oxidativ şi membrana mitocondrială schimba; (3) distributia in citoplasma de nano argint duce la eliberarea parţială argint ionii concentrare, cauzate de acţionează în lanţul respirator mitocondrial funcţie este afectată, ducând la ROS, cauza stresului oxidativ şi tulburare de sinteza de ATP, cauza ADN daune. (4) nanosilver în citoplasma cauzează celule ciclu de arestare și apoptoza. (5) nanosilver pot induce schimbări structurale de o varietate de proteine de absorbante molecule de proteine, cum ar fi inhibarea activităţii creatinkinazei în celulele creierului şi muşchi. (6) datorate pentru eliberarea continuu ioni de argint din nano-silver în citoplasmă, deteriorarea ADN-ului cauzate de aceasta nu pot fi reparate complet.

Un număr mare de studii au confirmat că, indiferent de calea de expunere, nanometri argint poate duce la creşterea semnificativă a nivelului de argint elemente în organe şi ţesuturi şi se pot acumula pentru luni. In ficat si splina, acumularea este cea mai, urmat de rinichi, cauzand astfel evident ficatul, toxicitate renală şi imunotoxicitatea. În al doilea rând, nanosilver pot cuprinde mai multe bariere biologice, inclusiv sânge creier, sânge testicul, placenta si mucoasa intestinală, cauzând clar centrală neurotoxicitate, toxicitate sistem reproducerii şi toxicitate genetică.

Prin urmare, înainte de a examina aplicarea nanometri argint componente de cercetare şi dezvoltare de materiale medicale, trebuie să înţeleagă pe deplin citotoxicitatea de nanoparticule de argint, şi necesitatea de aplicare clinică, siguranţa şi eficacitatea, complet, având în vedere impactul produs de sănătate publică.


O pereche de:Dezvoltarea de aplicatii compus anorganic Următoarea:Controlul nanoparticulelor de argint împotriva rezistenței la bolile plantelor