Controlul nanoparticulelor de argint împotriva rezistenței la bolile plantelor

- Oct 10, 2017 -

Deși nanoparticulele sună ca recentele descoperiri, Silver Nanoparticle această structură minusculă a fost de fapt folosită de sute de ani. Celebrul Cupa Lecorgus (Lycurguscup), produs de artizanii romani ai secolului al IV-lea, este echipat cu sticlă de două culori, presărată cu nanoparticule de aur și argint pe suprafața paharului, iar când lumina strălucește din fața cupa, argint Nanoparticule prezinta un aspect verde, cand lumina straluceste din spate.

De la vârsta vechilor meșteșugari, cercetătorii de la Nanoparticulele de Argint au fost profund conștienți de nanoparticule. Utilizarea potențială a nanotuburilor ca biosenzori și senzori de gaze a făcut ca oamenii să fie deosebit de interesați de aceasta. Nanoparticulele pot fi preparate folosind metode fizice sau chimice, care sunt mai bune decât metode chimice, deoarece metodele fizice nu folosesc în general contaminanți organici. Dar într-un mod fizic, este dificil să se producă o dimensiune uniformă și un număr suficient de nanotuburi.

Forma cubului nu este cea mai mică structură energetică a nanoparticulelor de fier și nu ne putem baza pe termodinamica de echilibru pentru a lua în considerare autoasamblarea acestor nanotuburi. Argint Nanoparticule În schimb, oamenii de știință Olst, sub îndrumarea profesorului Mukhles Sowwan, au dezvoltat o nouă metodă numită tehnologie de condensare cu gaze injectabile, controlată magnetic, pentru a produce nanotuburi de fier. În primul rând, argonul de argint este încălzit pentru a deveni plasmă ionizată și un magnet este plasat în spatele țintei materialului dorit pentru a controla forma plasmei și pentru a se asigura că ionul de argon vizează ținta, de aici și denumirea "Magnetron". Atomul final de fier este pulverizat de pe țintă, se ciocnește cu atomul de argon și formează nanoparticule. Prin controlul câmpului magnetic, nanoparticulele de argint, plasma este controlată cu precizie pentru a atinge obiectivul de a produce chiar nanotuburi.

Diametrul nanoparticulelor de argint este de 5 ~ 100 Nano, aproximativ 1 pe mie de păr uman. Odată ce sunt pulverizate nanoparticulele pe plante, ele protejează plantele de invazii fungice. Nanoparticulele prezintă, de asemenea, o varietate de moduri de inhibare a creșterii ciupercilor, minimizând astfel șansa de producere a rezistenței patogenului. Argint Nanoparticule Ca urmare, ele pot fi folosite pentru un control mai eficient al agenților patogeni rezistenți la plante.

Argumentele nanoparticulelor de argint sunt studiate în diferite industrii, Nanoparticule de argint, inclusiv produse farmaceutice, diagnostice, produse cosmetice și prelucrarea produselor alimentare. Acestea au fost utilizate cu succes în pansamentele pentru răni, în ambalajul produselor alimentare și în produsele de consum, cum ar fi textilele și încălțămintea, pentru a împiedica microbii să producă mirosuri.


O pereche de:Mecanism citotoxice nanoparticulelor de argint Următoarea:Azotat de argint proprietățile fizice și chimice