Interacțiunea chimică de nanoparticule de argint

- Oct 25, 2017 -

Argintul metalic este utilizat pe scară largă în viața noastră de zi cu zi, precum și în diferite tratamente medicale, Nanoparticulele de argint ca urmare a descoperirilor nanotehnologiei, nanoparticulelor de argint (denumite în continuare AGNPS) au câștigat beneficii mai mari. Dar creșterea numărului de aplicații AGNPS în diverse domenii duce în mod inevitabil la creșterea riscului potențial al nanoparticulelor, cauzând îngrijorare în ceea ce privește siguranța mediului și sănătatea umană. Argint Nanoparticule În ultimii ani, cercetătorii au evaluat toxicitatea AGNPS și au căutat să-și exploreze mecanismele de toxicitate celulară și moleculară.

Nano-Materiale Introduceți sistemul biologic, cu celule, organele și macromolecule (cum ar fi proteine, acizi nucleici, lipide, carbohidrați) pentru a stabili o serie de interfețe nanoparticule-biomolecule. Interacțiunea fizico-chimică dinamică, cinetica și transferul de căldură în această zonă interfacială afectează unele procese, cum ar fi formarea coroanelor proteice, contactul celular, particule încapsulate în membrană, absorbția celulelor de nanoparticule de argint și biocataliza, toate determinând biocompatibilitatea și biologice ale nanomaterialelor.

Agnps o dată în organismul uman, unii pot rămâne în țesutul țintă inițial, dar, în principiu, vor fi transportați prin sistemul sanguin sau limfatic, Nanoparticolul de argint distribuit organelor țintă secundare ale organismului, determinând organe sau sisteme specifice să răspundă. La rozătoare, creierul, ficatul, splina, rinichii și testiculul sunt principalele organe țintă secundare ale întregului corp, indiferent dacă se administrează Agnps oral, injecții intravenoase sau intraperitoneale cu Nanoparticule de argint. Acest tipar de distribuție a organelor sugerează că toxicitatea potențială a AGNPS poate determina neurotoxicitate, toxicitate imunitară, nefrotoxicitate și toxicitate reproductivă in vivo.

Reacțiile citotoxice, cum ar fi oxigenul reactiv, deteriorarea ADN, modificările activității enzimatice intracelulare și apoptoza și necroza, au fost asociate cu toxicitatea hepatică cauzată de Agnps in vivo. Practic, atunci cand celulele se confrunta cu conditii nefavorabile, argint Nanoparticle mai multe procese starea de echilibru va incepe sa sustina supravietuirea celulei, dintre care unul este autophagy. Autofagul de nanoparticule de argint poate fi folosit ca un proces critic de apărare a celulelor pentru a contracara toxicitatea AGNPS, dar nu menține activitatea autofagică, cu energie redusă și poate promova apoptoza și leziunile hepatice ulterioare.

Există dovezi tot mai mari că traducerea post-modificărilor, nanoparticulele de argint, în special fosforilarea, acetilarea și ubiquitina, determină activitatea și / sau agregarea proteinelor care efectuează autofagie și perfecționează autofagia. Argint Nanoparticule Creșterea stresului celular poate duce la prăbușirea sistemului modificat sau la modificarea nespecifică care nu se produce în condiții fiziologice.

Ubiquitina a fost considerată drept cheia pentru controlul soartei proteinelor, care este procesul de degradare a proteinei de către protează. Mai recent, Silver Nanoparticle există dovezi tot mai mari că lanțul conjugat de ubiquitină determină selectivitatea autofagiei.


O pereche de:Interacțiunea nanoparticulelor de argint Următoarea:Azotat de argint cristale incolore