Caracteristicile bactericide a nanoparticulelor de argint

- Sep 15, 2017-

Argint pe valoarea monetară este mai mic decât aurul, dar valoarea medicale de argint nu trebuie subestimat în tratamentul infecţiei. Atunci când nu antibiotice, argint coloidal Arată efectul său. Medicul crede că argintul coloidal este un medicament natural, care poate rezista "sute de agenţi patogeni". Se dovedeşte de profesor că nanoparticule de argint poate ucide drojdie şi au capacitatea de anti-fungice bine în diferite condiţii. Prevenirea infecţiilor orale este eficient.

Nano argint particule dimensiune în jurul 25 nm în mare parte, escherichia coli, neisseria gonorrhoeae, chlamydia trachomatis si alte zeci de microorganisme patogene a inhibitie puternica si ucidere efect, şi va dezvolta rezistenţă. Sosete de bumbac, din fibre de bumbac nano-silver şi pieptănate au efecte antibacteriene si anti-miros bun.

caracteristica

Din cauza sale bună conductivitate, nano argint particule au o poziţie foarte importantă în Microelectronică. Efect de suprafaţă şi cuantice dimensiunea efect de nanoparticule de argint au unele aplicaţii speciale, cum ar fi suprafata enhanced Raman aplicare şi aplicare medicale.

1. Nano silver este o pulbere de argint singură substanţă cu mărimea particulelor mai mică decât 100nm şi, în general, între 25 și 50 nm.

2. performanţa de nano-silver este direct legată de dimensiunea particulelor.

Studiul a constatat că mai mici dimensiunea particulelor, mai puternic bactericid de performanţă.

Caracteristici ale produsului

Spălat pe termen scurt nu afectează funcţia acestuia; Cu culoarea naturala, culoare, cererea nu afectează după vopsire, poate complet înlocui plumb, staniu sudura, utilizarea pe termen lung a nano silver antibacterial vor fi formate din organisme care va depune efectului biologic, dăunătoare asupra organismului uman şi depozit prea mult chiar au toxicitate evidentă, nano silver să se evapore în mediu, de asemenea, va avea efecte ecologice, va distruge mediu bacteriile benefice din organism, produse din plastic de nanometri argint precipitaţii după nu mai au funcţia de sterilizare, generale în cele trei luni de la o jumătate an de timp, utilizarea, pentru o lungă perioadă de timp va fi nocive pentru organism, cauza intoxicaţii simptome, afectează dezvoltarea fizică.

Caracteristici antibacteriene

Nanometri (nm) este cea mai mică unitate de măsură care urmează microni, iar un Nanometru este o milionime de milimetru, sau millimicron, sau miliardimi de un metru. Nano silver, este utilizarea de ultimă oră Nanotehnologia va argint nano, nanotehnologia, argint în statul de capacitatea de sterilizare are un salt calitativ, puţini pot produce efect antiseptic puternic de argint nanoparticule poate ucide mai mult de 650 tipuri de bacteriile în câteva minute, cu spectru larg de sterilizare şi fără orice rezistenţă, pot promova vindecarea rănilor, cresterea celulelor şi repararea deteriorat celulele, fără efecte toxice, au găsit nici o stimulare la reacţia pielii, acest lucru la aplicarea largă a nano argint antibacteriene a deschis perspective largi, este antibacterian natural de ultimă generaţie, nanoparticule de argint de sterilizare are următoarele caracteristici:

Antibacterian cu spectru larg

Nanosize argint particule direct în bacterii se combină cu oxigenul metabolismul enzimei (SH), bacterii sufocat mecanismul unic de acţiune, expunerea poate fi ucis de cele mai multe bacterii, fungi, mucegai, sporii şi alte microorganisme. De opt majoră autoritatea internă studiu găsite: patogeni rezistente la medicamente, cum ar fi e. coli rezistenţă, rezistenţă la stafilococ auriu, pseudomonas aeruginosa rezistent, se descompune streptococcus, enterococcus rezistent, bacteriile anaerobe cum ar fi cuprinzătoare antimicrobiană; Bacterii, cum ar fi staphylococcus aureus, escherichia coli, pseudomonas aeruginosa, candida albicans şi alte G +, g-sex patogeni au efect bactericid pe bacteriile frecvente de opăriri şi suprafaţa de rană. De asemenea, are un puternic efect bactericid chlamydia trachomatis şi gonococcus de boli cu transmitere sexuala.

Un antibiotic poate ucide aproximativ şase agenţi patogeni, în timp ce nanosilver poate ucide sute de boală care cauzează organisme. Uciderea bacterii, ciuperci, trichomonids, ramuri/chlamydia, gonococcus, acţiune bactericidă şi anti-bacteriene rezistente bacterii au acelaşi efect!

Puternic bactericid

Potrivit studiului, Ag poate ucide peste 650 de bacterii într-o chestiune de minute. Argint nanoparticule şi bacterii patogene peretii celulelor/membrana după combinaţie, puteţi introduce direct bacterii, rapid tiolul si oxigen metabolismul enzimei (SH), enzime de inactivare, blocarea respiraţie metabolice sufocat la moarte. Mecanismul unic de sterilizare permite nanoparticule pentru a ucide bacteriile patogene rapid la concentraţii scăzute.

Permeabilitate este puternic

Permeabilitate de nanoparticule de argint cu super, poate pătrunde rapid în sterilizarea subcutanat 2 mm, rezistenta la medicamente comune bacterii, bacterii, bacterii şi ciuperci care cauzează o infecţie profund ţesut are efect antiseptic bun.


O pereche de:Valoare de aplicație importantă nanoparticulelor de argint Următoarea:Compus anorganic Diverse