Aplicaţii nanoparticulelor de argint

- Oct 24, 2017 -

Nanoparticule de argint sunt realizate din argint argint dimensiuni nano. Nanoparticule de argint sunt în mare parte în mărime de aproximativ 25 nm, E. coli, Neisseria gonorrhoeae, Chlamydia trachomatis si alte zeci de microorganisme patogene au un puternic efect inhibitor şi uciderea, şi va produce rezistenta la medicamente. Cu particule de nano argint şi fibre de bumbac pieptănate din sosete de bumbac, cu bun efect deodorant anti-bacterian.

Argint nanoparticulelor particule din cauza sale bună conductivitate, astfel încât ocupă o poziţie extrem de important în domeniul de microelectronică. Argint nanoparticulelor particule suprafaţă efect, efectul de dimensiunea cuantice, etc, astfel încât, de asemenea, are unele scopuri speciale, cum ar fi suprafata îmbunătăţită Raman aplicaţii, aplicaţii medicale.

1. argint nanoparticule sunt Elemental argint sub formă de praf, dimensiunea particulelor de mai puţin de 100nm, de obicei, între 25-50nm.

Proprietăţile de nanoparticule de argint sunt direct legate de dimensiunea particulelor.

Studiul a constatat că mai mici dimensiunea particulelor, mai puternic bactericid de performanţă.

Zone de aplicare

Pasta de argint high-end (lipici)

Cip componente externe electrod pastă, pastă de circuit integrat groase, pasta de electrod panou solar, LED chip pachet cu conductoare de plastic argintiu, folosit pentru temperaturi ridicate, sinterizare pasta conductoare de argint şi oligomer pasta conductoare de argint, folosite în electronică tipărită cerneală conductiv dispozitiv şi aşa mai departe

Conductiv de acoperire

Filtru de înaltă calitate, argint Tub condensator strat, temperaturi scăzute sinterizate lipire şi lipire dielectrice

domeniul medical

Antibacteriene de plastic şi echipamente medicale, antibacterian din material plastic şi produse din cauciuc, antibacteriene textile şi îmbrăcăminte pantofi si sosete, acoperiri antibacteriene, ceramică şi sticlă, verde antibacteriene acoperiri

Verde de electrocasnice si produse de mobilier

Aparate de uz casnic cu anti-statică, strat de sterilizare, deodorant, antibacteriene film

Materialelor catalitice

Catalizator de oxidare etilenă, sprijinit argint catalizator pentru celule de combustibil

noua energie

Căldură schimb materiale, materiale de electrod de înaltă calitate componente electronice

Industria de galvanizare

Material de acoperire pentru electroformarea aur de argint

Caracteristici

Spălat pe termen scurt nu afectează funcţia acestuia; cu culori naturale, pot fi desfăşurate de culoare, cererea nu afectează vopsirea, poate complet înlocui plumb, staniu sudura, utilizarea pe termen lung de nanoparticule de argint antibacterian în organism va forma argint depunerilor pe efectele biologice, Adverse, depuneri excesive şi chiar un fenomen semnificativ otrăvirii, nanoparticule de argint volatili pentru mediu va avea un anumite impact pe ecologie va ucide mediului din bacterii benefice, produse din plastic în nanoparticule de argint după precipitaţii terminat nu mai au o funcţie bactericidă, în timp, în general, în trei luni la şase luni interval, utilizarea pe termen lung va fi nocive pentru organism, cauzand simptomele intoxicaţie, afectează dezvoltarea fizică.

Instrucţiuni

Utilizării directe sau indirecte.

Aplicatii

Nanoparticulele de argint au antibacterian caracteristici se aplică la viaţă, inclusiv produse pentru copii, veselă şi sticle au aplicaţii, importul Sheng veselă antibacteriene de nanoparticule de argint este un material sigur, va Seoul sticla (Pyle argint nanoparticule PES puzzle sticla, Pyle ioni de argint PES puzzle sticla, sticla de puzzle Pyle PES combinaţie) conţine materiale nanoparticulelor de argint. Nanoparticule de argint sunt sigure şi sunt utilizate pe scară largă.


O pereche de:Descriere compus anorganic Următoarea:Azotat de argint de oxidare