Caracteristicile produsului de argint Nano Material

- Sep 08, 2017-

Nano Silver este argintul metalic care face particule nanoscale. Dimensiunea particulelor de argint Nano de aproximativ 25 nm, în majoritatea cazurilor, pe escherichia coli, neisseria gonorrhoeae, chlamydia trachomatis și alte zeci de microorganisme patogene are un efect puternic de inhibare și ucidere și nu va dezvolta rezistență. Sosetele din bumbac realizate din fibre de bumbac nano-argint și pieptănate au efecte antibacteriene și anti-mirosuri bune.

Datorită bunei conductivități, particulele nano de argint au o poziție foarte importantă în microelectronică. Efectul suprafeței și efectul dimensiunii cuantice a nanoparticulelor de argint au unele aplicații speciale, cum ar fi aplicația Raman îmbunătățită la suprafață și aplicarea medicală.

1. Nano silver este o substanță unică de argint pulbere cu o dimensiune a particulei mai mică de 100 nm și, în general, între 25 și 50 nm.

2. Performanța nano-argintului este direct legată de dimensiunea particulelor sale.

Studiul a constatat că cu cât dimensiunea particulelor este mai mică, cu atât performanța bactericidă este mai puternică.

Caracteristicile produsului

Spălarea pe termen scurt nu afectează funcția sa; Cu culoarea naturala, culoarea aplicatiei nu afecteaza dupa vopsire, poate inlocui complet plumbul, sudarea cu staniu, se va forma utilizarea pe termen lung a antibacterienului nano-argint in organismele care vor depozita un efect biologic, nociv asupra corpului uman si depozit prea mult chiar au toxicitate evidentă, nano argintul să se evapore în mediu va avea, de asemenea, efecte asupra ecologice, va distruge mediul înconjurător bacterii benefice din organism, produse din plastic de precipitații de argint nanometri după ce nu mai au funcția de sterilizare, trei luni până la jumătate de an de timp, utilizarea pentru o lungă perioadă de timp va fi dăunătoare pentru organism, cauze otrăvire simptome, afectează dezvoltarea fizică.

Nanometrul (nm) este cea mai mică unitate de măsură care urmează micron, iar un nanometru este de o milionime dintr-un milimetru sau de milimicron sau de miliarde de metru. Nano argintiu, este utilizarea nanotehnologiei de vârf va argint nano, nanotehnologie, argint în stare de sterilizare capacitatea are un salt calitativ, puțini pot produce puternic efect antiseptic de nanoparticule de argint poate ucide mai mult de 650 de tipuri de bacterii în câteva minute, spectru larg de sterilizare și fără nici o rezistență, poate promova vindecarea plăgii, creșterea celulelor și repara celulele deteriorate, fără efecte toxice, de asemenea, nu a găsit nici o stimulare a reacției cutanate, acest lucru la aplicarea pe scară largă a antibacterienului nano argint deschis larg prospecte, este ultima generatie de agent antibacterian natural

Nanosize particulele de argint direct în bacterii se combină cu enzima metabolizării oxigenului (SH), bacteriile sufocă mecanismul unic de acțiune, expunerea poate fi ucisă de cele mai multe bacterii, fungi, mucegai, spori și alte microorganisme. Prin opt studii principale autoritate locală a constatat: agenți patogeni rezistenți la medicamente, cum ar fi e. rezistența la coli, rezistența la stafilococul auriu, rezistența la pseudomonas aeruginosa, streptococul fester, enterococii rezistenți, bacteriile anaerobe cum ar fi activitatea antimicrobiană cuprinzătoare; Bacteriile cum ar fi stafilococul aureus, escherichia coli, pseudomonas aeruginosa, candida albicans și alți agenți patogeni G +, g-sex au un efect bactericid asupra bacteriilor comune ale suprafeței de arsură și a plăgii. De asemenea, are un efect bactericid puternic asupra chlamidiei trachomatis și a gonococului de boli cu transmitere sexuală.

Un antibiotic poate ucide aproximativ șase agenți patogeni, în timp ce nanosilverul poate ucide sute de organisme care cauzează boli. Uciderea bacteriilor, fungiilor, trichomonidelor, ramurilor / chlamydia, gonococului, acțiunii bactericide și bacteriilor de rezistență antibacteriană au același efect


O pereche de:Caracteristici nanoparticulelor de argint Următoarea:Compus anorganic mai mare putere