Oamenii de stiinta la W.Va. colegii constatările prezente la Economic, proiecte de cercetare comunitare Impact

- Feb 15, 2017-

Sud CHARLESTON, W.Va.— Stiinta profesori de la colegii şi universităţi din întreaga West Virginia sunt întreprinderi proiectele de cercetare care au impact asupra comunităţilor şi economia statului.


Marţi, profesori de la Universitatea Virginia de Vest, Marshall University, Universitatea Concord şi Universitatea de stat din Virginia de vest a dat prezentări de munca lor în timpul un Salon de STEM la Podul Valea comunitare şi Colegiul tehnic în sud Charleston.


Dr. Nadja Spitzer, la Marshall, a fost de lucru pe un proiect care se ocupă cu nanoparticule de argint şi modul în care aceasta afectează în curs de dezvoltare celulele creierului la copii.


"Un copil ar putea fi folosind periuţe de dinţi, folosind jucării, fie expuse peste ani sau chiar decenii şi nivelurile lor sunt merge mai mare şi mai mare. Acesta este un moment critic al dezvoltării creierului, desigur. Dacă aceste nanoparticule sunt construirea în creier şi afectează dezvoltarea, atunci acest lucru este de interes", a explicat Spitzer.


Cercetările arată, Spitzer a spus, că celulele se comportă diferit şi că acestea sunt modificările funcţia celulare atunci când sunt expuse la nanoparticule.


Dr. Brian Anderson, director al Institutului energetic de Universitatea Virginia de Vest, se lucrează la un proiect care implică hidraţi de gaze naturale, modelarea termodinamică şi sisteme geotermale. El a spus aceste sisteme va ajuta Virginia de Vest, şi în lume, dezvolta noi surse de energie regenerabile şi durabilă.


"Avem, în Virginia de Vest, a Cărbunelui cel mai eficient arderea centralei în emisfera vestică la Longview putere doar la nord de Morgantown. Lucrăm cu ei ce va fi lor următorii paşi pentru a spori în continuare eficienţa lor de energie de utilizare de cărbune,", a spus Anderson.


Elevii au echipă cu aceste profesori să-şi mâinile pe experienţă. Anderson a spus este important să implice elevii în cercetare, astfel încât acestea pot fi pregătite pentru cariere si astfel ei pot invata generaţiile viitoare.


"Să-i implicate în real lume proiecte este ceea ce este de importanţă crucială deoarece problemele şi provocările să evolueze în fiecare zi şi fiecare an şi a manualelor nu poate ţine pasul cu ea," a spus el.


Spitzer a spus elevii ei sunt de învăţare despre leadership si comunicare, nu doar stiinta.


"Fiecare primesc propriile lor proiect, ei trebuie să dau seama de termenele, poate supraveghea sau invata lucruri elevilor, apoi merg la conferinţe internaţionale şi au de a prezenta lor de cercetare oamenii de ştiinţă, Dr. din întreaga lume," a spus ea.


Alti prezentatori inclus Dr. Joseph Allen fromConcord University şi Dr. Sanjaya la Universitatea de stat din Virginia de vest.


Allen pe cercetarea se axează pe înţelegerea cutremure conservate în zonele de adâncime vina. Sanjaya conduce un program activ de cercetare proiectare plante si microalge pentru a spori bioenergie şi valoarea nutritivă.


Prezentări de marţi au fost găzduite de învăţământ superior West Virginia politica Comisiei Divizia de ştiinţă şi cercetare.

O pereche de:TMDC Nanoflakes Face Un nou tip de fotosintetică Solar Cell Următoarea:Screening-ul de Fungi filamentoşi pentru antimicrobiene sinteza de nanoparticule de argint