Imprimate Electronics: Platforma senzor RFID și Filme funcționale flexibile pentru prelucrarea automată

- Mar 17, 2017-

Schreiner PrinTronics, centru de competenta schreiner Group pentru produse electronice imprimate, la "Inovare Showcase" al LOPEC din Munchen (Sala B0) , la 29 și 30 martie, va prezenta o premieră mondială: o platformă de senzor RFID imprimat cu o etichetă complexă cu funcții electrice . Folosind urme de conductoare imprimate, eticheta combină o temperatură și un senzor de prima deschidere , cu un cip NFC. Grație unei antene NFC imprimate, chip - ul poate fi citit cu un smartphone echipat pentru acest scop. Dezvoltat pentru procese roll-to-roll, soluția este perfect potrivită pentru prelucrarea automată.


Când platforma senzor RFID imprimat este folosit pentru a sigila un produs ambala acesta îndeplinește două funcții esențiale. Prin intermediul unui senzor, acesta măsoară în mod continuu și se înregistrează temperaturi de a lungul întregului lanț de aprovizionare pe toată durata de viață a etichetei. O baterie foarte subțire, flexibil încorporat în etichetă permite o astfel de date de logare pe termen lung. Un senzor suplimentar integrat pentru prima deschidere indică dacă este sau nu eticheta a fost tăiată prin a deschide cutia , iar conținutul poate fi expus unor manipulări.


Alte produse din mai multe straturi de film flexibil si pentru conducta electrica, comutare, măsurare și în scopul controlului care urmează să fie prezentat la standul LOPEC includ urme imprimate conductoare, antene, elemente de încălzire, reflectoare, interfețe multifuncționale și alți senzori. Aceste soluții sunt multifuncționale Schreiner PrinTronics precum șiofere valoare adăugată ridicată. Bazat pe know-how în profunzime în imprimarea de argint și carbon, în izolație și prin gaura interconecteaza, Schreiner PrinTronics a fost în curs de dezvoltare de înaltă precizie , roll-to-roll de imprimare de electronice la niveluri mai ridicate in mod constant in ultimii ani.

O pereche de:Utilizarea cartușelor de cerneală cu argint Nanoparticulele ofera o capacitate pentru noi rigide și flexibile Circuitry Hybrid Următoarea:Teen inventeaza baie pentru a vă Germeni departe