Electronice tipărite pieţei este de aşteptat să ajungă la US$ 65 de miliarde de 2024; Cererea pentru ambalaje inteligente modificări joc pentru concurenţi | RMN

- Feb 08, 2017-

Cheie jucători care operează înpiaţa globală electronică tipărităau fost vying pentru a menţine conducere cu dezvoltarea de noi produse, implementarea de noi tehnologii, şi inovare de produs. Cercetare de piata transparenţă observă că unii dintre cei mai importanti jucatori din piata mondiala sunt Samsung Electronics Co., Ltd., Xerox Corporation, Thin Film Electronics ASA, Optomec Inc, şi materiale Intrinsiq, Inc Aceste companii sunt, de asemenea, de aşteptat să se concentreze pe fuziuni şi achiziţii şi alianţe strategice de afaceri să rămână relevante pentru intensificarea concurenţei.

Conform raportului de cercetare, piața globală electronică tipărită a fost în valoare de US$ 25,4 bn în 2015 şi este de aşteptat să ajungă la o evaluare de US$ 65,0 până la sfârşitul anului 2024. În timpul perioadei de prognoza din 2016 şi 2024, piaţa mondială este de aşteptat să progresul la un CAGR de 11,0 %.

Asia Pacific să ducă pachetul ca economiile emergente menţine cererea pentru electronică tipărit de echilibru

Punct de vedere geografic, piaţa globală electronică tipărit este segmentat în America de Nord, Asia Pacific, Europa, America Latină, Orientul Mijlociu şi Africa. Dintre acestea, Asia Pacific este de aşteptat să ducă pachetul în perioada previziunii. Deşi regiunea este de aşteptat pentru a asista la o alunecare minore, acesta va dobândi încă o cota de % 36.0 în piaţa mondială la sfârşitul 2024. Economiile emergente din India, China şi Japonia sunt proiectate pentru a oferi pieţei de electronice tipărite în Asia Pacific un împuşcat în braţul în viitorul apropiat.

Obţine eşantion PDF pentru intuiţii de cercetare profesionale

Ambalaje segmentul de retail şi promite creşterea neclintit în întreaga perioada de prognoza

În ceea ce priveşte cererea, piaţa mondială este segmentat în retail şi ambalaje, automobile, şi electronice. Dintre acestea, cu amănuntul şi segmentul de ambalare a avut loc cea mai mare parte în piaţa mondială în 2015. Industria de retail în creştere şi schimbarea percepţiilor spre ambalare sunt de aşteptat pentru a conduce acest segment în piaţa mondială în anii următori. De la sfârşitul 2024, cu amănuntul şi segmentul de ambalare este de aşteptat să cont pentru o cota de 34,5 % din piaţa globală electronică tipărit. Creşterea cererii de consum pentru ambalaje inteligente este de aşteptat să joace un rol critic în dezvoltarea acestui segment. Îmbunătăţiri tehnologice şi progresele metodelor de ambalare, de asemenea, au făcut o diferenţă notabilă la creşterea veniturilor de vânzare cu amănuntul şi segmentul de cerere ambalaj.

Piaţa globală electronică tipărit este condus prin adoptarea tot mai mare de materiale organice pentru a face electronice tipărite. Absorbţia de materiale organice este imputabilă lor rentabilitate pentru display-uri flexibile de imprimare. În plus, ca semiconductoare şi efectuarea materiale organice, cum ar fi polimeri şi molecule pot fi folosite pentru o varietate de scopuri. Presiunea în creştere pentru a reduce consumul de energie, impactul negativ asupra mediului, şi pierderile materiale a determinat, de asemenea, mai mulţi producători de a utiliza materiale organice pentru electronică tipărit. Piata este, de asemenea, ar putea martor un vârf în cererea pentru electronice tipărite ca industria Arată un interes în utilizarea de lucrări acoperite pentru electronică tipărit.

Săraci disponibilitatea materiilor organice pentru a restrânge piaţă

Deşi cheie factor de conducere se învârte în jurul utilizarea de materiale organice pentru electronice tipărite, a devenit, de asemenea, un factor care este restrictie pe piaţă. Disponibilitatea săraci materiale organice acţionează ca un impediment major pentru piaţa mondială. În plus, anorganice electronice sunt încă viabile comercial decât cele organice. În plus, cercetare exhaustivă necesar pentru utilizarea componentelor organice, de asemenea, adaugă la costul al proceselor de producție. Astfel, costurile de exploatare mare şi mai puţin disponibilitatea sau materiale organice sunt anticipate să împiedice piaţa mondială în anii următori.

Această revizuire se bazează pe raportul de cercetare de piaţă transparenţă, intitulat andquot;Piaţa electronică tipărit - industriei Mondiale de analiza dimensiunea cota creştere tendinţe şi previziuni 2016-2024.andquot;

O pereche de:IDTechEx de cercetare nou raport pe electronice tipărite, organice, flexibil Următoarea:Cerneluri conductoare în 2017: Doua lucruri mari