Analiza tipărită Electronice de piață Prin material (cu cerneală și substrat), printr-o tehnologie (cu jet de cerneală, ecran, Gravurii, Și flexografice), în funcție de dispozitiv (Display, fotovoltaice, de iluminat, RFID și alții), în funcție de regiune și segmentul Prognoze, 2014-2025

- Mar 14, 2017-

NEW YORK, 27 februarie 2017 / PRNewswire / - Piața mondială de electronice imprimate este proiectat pentru a ajunge la 19150000000 USD până în 2025, potrivit unui nou raport de Grand View Research, Inc. Cererea in crestere pentru electronica flexibile la fabricație joasă costurile și necesitatea unor tehnologii ecologice deschide calea spre adoptare sporită a tehnologiei.

In plus, penetrarea tot mai mare de la nivel mondial se dovedește IoT a fi un prim factor trăgând piața de electronice imprimate pe parcursul perioadei de prognoză. Cererea in continua crestere pentru industria IoT în telecomunicații pentru consolidarea rețelei și optimizarea performanței , împreună cu operațiunile este de așteptat pentru a propulsa aplicarea tehnologiei pe parcursul perioadei de prognoză.

Numeroase progrese tehnologice și evoluții au condus la evoluția diverselor gadget - uri și instrumente electronice. Tehnologiile de conștientizare și ușor de utilizat în creștere conduc la adoptarea timpurie a acestor produse inovatoare în mod semnificativ.

Jucătorii competente ale industriei investesc în mare măsură pe activitățile conexe de cercetare și dezvoltare , în scopul de a îmbogăți portofoliile de produse și de a stabili prezența lor pe piață. În cele din urmă, adoptarea unor eficiente și fiabile tehnologii , cum ar fi electronice imprimate sa dovedit a fi o necesitate pentru producătorii din întreaga lume. Prin urmare, partea electronică imprimate este de asteptat sa caute o atenție notabilă la nivelul sectorului electronic de consum pe parcursul perioadei de prognoză.

Piața electronică imprimată este clasificată pe baza materialelor necesare, a tehnologiilor, precum și dispozitivele care dețin o cerere majoră pe parcursul perioadei de prognoză. Regiunea Asia Pacific contribuie la cererea majoră a cernelurilor conductoare și este de așteptat să dețină aderența pe parcursul timpului estimat. Aceasta cerere poate fi acreditate la creșterea producției de produse electronice de consum în țările din regiune.

Cu toate acestea, America de Nord și țările europene , cum ar fi Marea Britanie, Germania, Norvegia și include diferite organizații și asociații implicate în promovarea și investițiile în cercetare și dezvoltare pentru dezvoltarea tehnologiei de electronice imprimate. Mai mult decât atât, regiunea Asia Pacific este de așteptat , de asemenea , pentru a asista la o cerere mare , care a determinat companiile să investească masiv pentru îmbunătățirea calității de cerneală, fiabilitate, și alte proprietăți conductive.

Trăsăturile caracteristice ale tehnologiei cu jet de cerneală , cum ar fi consumul de mai puțină cerneală și risipa de material, flexibilitate, compactitatea, și mai puțin de investiții inițiale este lider de tehnologie pentru a experimenta o rapidă notabilă pe parcursul perioadei estimate. Mai mult decât atât, dispozitivele RFID electronice imprimate este un alt segment pentru a observa o creștere remarcabilă pe parcursul perioadei de prognoză datorită aplicării exigente în sectorul ambalajelor. Prin urmare, un impact pozitiv pentru consolidarea pieței mondiale de electronice imprimate pe tot globul.

Principalele constatari suplimentare din raportul sugerează:  

Creșterea tipărite pe piața de electronice pot fi acreditate la adoptarea tot mai mare a tehnologiei cu jet de cerneală, display -ul în creștere și segmentele de dispozitive RFID imprimate.

Creșterea gradului de conștientizare în ceea ce privește conservarea resurselor naturale conduce la adoptarea unor alternative ecologice, cum ar fi adoptarea unor dispozitive fotovoltaice care atribuie în continuare dezvoltarea tehnologiei.

Cerneluri conductive și tehnologia de imprimare de pe ecran sunt cele două segmente care domină piața globală de electronice tipărite care constituie ponderea majoră.

Diverse organizații și asociații promovează tehnologia de electronice tipărite în țările europene , cum ar fi Germania și Marea Britanie, constituind o pondere considerabilă în 2015.

Participanții la cheie din industrie se numără:
Enfucell Oy, GSI Technologies, NovaCentrix, și T-Ink, Inc. Strategiile majore de îmbunătățire urmate de jucătorii competente includ semnarea de parteneriate sau acorduri de distribuție, fuziuni, achiziții și , împreună cu îmbogățirea portofoliului lor de către întreprinderea continuă cercetare și dezvoltare.O pereche de:Teen inventeaza baie pentru a vă Germeni departe Următoarea:Cerneala conductive în 2017: Next Big Lucrurile