Temperatură scăzută sinterizare cerneală extrem de conductoare de argint pentru electronice flexibile

- Jan 16, 2017-

O echipa de reserchers raport un naiv sinteza procedura de dezvoltare de o durabil, fără particule şi temperaturi scăzute sinterizare argint precursorul organice (SOP) cerneală prin utilizarea scăzut punctul de fierbere uşoară organice complexare liganzi.
Example of a flexible-circuit film. Source: Patrick Mansell/PennStateCernelurile sintetizat au fost tipărite pe substraturi variabile, cum ar fi sticla, PET si PI de metodele de imprimare spin-coating şi duza-jet.

Aderenţă excelentă şi înaltă conductivitate

Tipărite ca filmele au fost sinterizate la temperaturi scăzute (andlt; 90 ° C) pentru a realiza buna filmele argint cu aderenţă excelentă şi înaltă conductivitate. Filmul de spin-filmate SOP pe sticlă impregnate la 60 ° C, iar filmul duza-jet imprimate pe PET sinterizate la 75 ° C cedat conductivitate înaltă 1.07 × 106 S/m şi 2.74 × 106 S/m, respectiv, care sunt doar unul de ordin de mărime mai mici decât în vrac de argint (~ 107 S/m). Filmele argint legate de diode (LED-uri), de asemenea, a arătat forţa de aderenţă excelentă prin îndoire şi răsucire test.

O pereche de:Digitale de imprimare-gata conductiv cerneală obiective Full-scale de fabricaţie Următoarea:Cum conductiv cerneluri satisface cerinţele consumatorilor