Compus anorganic utilizare foarte largă

- Sep 27, 2017-

Fluor este un verde galben deschis, cu puternic corozive şi iritant metal gaz şi amoniac, şi alte reacţii violente. Natura adesea în prezenţa compuşilor anorganici sau organici, fluor în principal din fluorit, cryolite, apatit.

Fluor şi compuşii săi sunt utilizate pe scară largă în industria industriale. Acestea sunt utilizate în industria chimică pentru fabricarea de produse farmaceutice, pesticide, agenţi frigorifici compuse anorganice, organice reacţie catalizatori, conservanţi lemn, fluoroplastics şi fluororubins, etc. în industria uşoară pentru fabricarea sticlei, emailuri și glazuri materiale, materiale de constructii, gravură de sticlă; Anorganice industria metalurgica combinate pentru extragerea metalice neferoase, fier şi oţel de topire, producţia de sudură speciale, electrodul exterior; industria de apărare pentru fabricarea de rachete sistem de combustibil mare de energie.

Intoxicaţii acute: producţia de concentraţii mari de fluor inhalare de gaze sau vapori, imediat cauza ochi, nas şi simptome de iritaţii ale căilor respiratorii, tuse, faringian de ardere, compus anorganic senzaţie de constricţie toracică şi aşa mai departe. Cazurile severe pot apărea chimice pneumonie, edem pulmonar sau asfixie reflex. Pielea sau mucoasele expunerii la acid fluorhidric provoacă arsuri.

Efecte cronice: pe termen lung expunerea la fluor poate provoca boala industriale fluor, timpuriu de talie, picioare, coloanei vertebrale şi genunchi durere, cu ameţeli, tinitus, balonare superioară şi alte simptome, urmat de coloanei vertebrale, dureri articulare, cazurile severe de os şi activităţi comune este malformatii scheletice, limitat. Adesea contact cu concentraţii scăzute de fluor, pot aparea rinita cronica, faringita, bronsita si dinte de gravare, acid fluorhidric poate provoca arsuri ale pielii.

1. acută fluor otrăvirii inhalare otrăvire, compus anorganic imediat scos din scena de poluare aer, oxigen, odihnă şi de cald, menţine căile respiratorii deschise, şi de a preveni activ edem laringian si edem pulmonar s-a produs. Orală otrăvire, vărsături în timp util, lavaj gastric şi apoi orală lapte, lapte de soia pentru a proteja mucoasa gastrică. Poate fi folosit timpuriu, adecvat, pe termen scurt de suprarenale de glucocorticoizi, pentru a menţine echilibrul de apă şi electroliţi, pentru a preveni infectiile secundare. În timp util, repetat, calciu suficient de compus anorganic este esenţială, soluţie de gluconat de calciu 10 % disponibil 10ml ~ 20ml injecţie intravenoasă, de 2 ori pe zi ~ 3 ori, în timp ce supliment de magneziu corespunzătoare.

2. industriale fluor boala poate fi oportun să se consolideze alimentatie, suplimente de vitamina, şi având în vedere tratamentul simptomatic.

3. acid fluorhidric arde imediat după arsuri cu o multime de irigare apă sau ser fiziologic, de obicei, minimum 30min. Poate fi utilizat soluţie de gluconat de calciu 10 % sau solutie de clorura de calciu de înmuiere locale, comprese umede, injecţie. Dureri severe, poate fi parţial închis cu procaina. Apar vezicule, necroza compus anorganic, etc., în timp util pentru a oferi tratamentul chirurgical. Arsuri oculare ar trebui să fie în timp util cu ser fiziologic sau apă mobil se clătește de mai mult de 15min, picături pentru ochi de cocaină 0,5-1 % pentru a calma durerea, şi apoi utilizaţi picături pentru ochi antibiotice şi dexametazona ochi picături alternativ picături pentru ochi. Suplimentarea de calciu în funcție de situația de calciu, în general cu 10 % Calciu gluconat soluţie injecţie intravenoasă. Lumina de pacienţi poate fi prednison oral 10mg, anorganice compuse de trei ori pe zi, o dată fiecare 3d ~ 5d; greutate, perfuzie intravenoasă zilnice de 10mg dexametazonă ~ 20mg, o dată fiecare 3d ~ 5d.

Consolidarea ventilatie, compuse anorganice pentru a se asigura că concentrația de fluor în conformitate cu standardul naționale. Consolida siguranţa educaţie, protecţie riguroasă personale. Locuri de pre-muncă examinare, în cursul perioadei de examinare fizica 1 an 1, pentru a evita contraindicatii.


O pereche de:Procesul dinamic al nanoparticulelor din argint Următoarea:Interacțiunea nanoparticulelor de argint