Compus anorganic rolul

- Jul 31, 2017-

Compuşi de siliciu anorganic cimentare dezvoltarea aplicatiilor refractare de siliciu combinate ciment refractare material rezistent la apă şi acid rezistenţă datorită condiţiilor inginerie complexe, compuse anorganice proiectul înainte şi după căldura mediu acid si apa, compus anorganic sau în căldură atunci când rolul de mediu acid, care necesită materiale refractare au rezistenta la caldura si rezistenta la acid şi apă. Anorganice compus neîncălzite apă sticlă refractare modelul cufundat în diferite tipuri si concentratii de acid în tabelul după depozitare în apă decât în concentraţie acidă de stocare a scăzut, decât în aer, de asemenea, vindecarea puterea de scăzut.

Deoarece nu există nici similare în apă în acid între silicat şi reacţie acidă, gel silicat nu mai este generat, dar se va dizolva materialul solubile, compus anorganic structura nu este strâns, intensitatea scade, opusul acidul concentrare de putere de refractare mai mare, de asemenea, mai mare, compus anorganic care indică faptul că rolul de acid şi silicat de a consolida şi de a îmbunătăţi puterea.

Silicat de sodiu refractare temperatură înaltă performanţă, compus anorganic acid şi apă rezistenţă şi natura silicat de sodiu, continut fluorosilicate de sodiu, tipul de agregat, în producţia ar trebui să fie strict controlată. Modulul de silicat de sodiu pe performanţă înaltă temperatură de materiale refractare. Anorganice rezistenţă compus Acid si apa are un impact semnificativ, modulul inalta, cu rezistenta buna de acid şi apă şi temperatură înaltă performanţă modulul este scăzut va reduce aceste proprietăţi. În general, alege modulul este mai bine.

La acasă şi în străinătate privind aplicarea de compuşi de siliciu anorganic în dezvoltarea de produse refractare, există rapoarte conexe, noile tehnologii si materiale noi continua sa apara noilor patentele. Anorganice compus propus producţie dezvoltat pentru o varietate de condiţii industriale pentru folosirea materialelor refractare mediului pentru a satisface nevoile de diferite industrii.

Compuși anorganici sunt în general nu combustibile sau inflamabile punct este ridicat, dizolvat si solubile, anorganice compus solubil, dificil de a tolera, insolubile, dar în general în comparaţie cu solubilitate mai mare de materie organică, dar o gamă largă de anorganice compuşi, numărul de complex, anorganic compus nu este nici o lege nu poate fi rezumat complet. Să efectueze cercetare sau tratament specific materiale specifice.

Numirea de compuși anorganici ar trebui să ne străduim să concis şi precis reprezintă compoziția și structura substanţei numit. Acest lucru necesită utilizarea de elemente, rădăcinile compuse anorganice sau baze să-şi exprime diferitele componente ale substanţei; cu "prepoziţii chimice" (care joacă rolul de conectarea Substantive) să-şi exprime materialul în conectarea diferitelor componente.

Gaz incolor inodor, acru, solubil în apă (raport volum 1: 1), o parte din formarea de carbonic acid. Dioxid de carbon pentru industria cloralcanilor, industria zahărului, compus anorganic şi pentru turnare otel stingerea de gaze şi duce alb de fabricaţie. Poate fi de carbon în exces aer de ardere sau marmura, calcar, Dolomit calcinare sau acid derivat din rolul de var, fermentarea şi alte subproduse industriale. Dioxidul de Carbon compuse anorganice, în general, nu arde şi nu acceptă ardere, la temperatura camerei densitate puţin mai mare decât aerul, după dilataţie termică se vor aduna în partea superioară, compus anorganic, adesea utilizat ca agent de stingere de incendiu. Dioxidul de carbon este o materie indispensabil pentru fotosinteza a plantelor verzi. Dioxidul de carbon este adesea folosit ca îngrășământ în seră. Solid-state de dioxid de carbon cunoscut sub gheata uscata, compus anorganic sublimare poate absorbi o mulţime de căldură, şi astfel utilizate ca agenți frigorifici, cum ar fi precipitaţii artificiale, dar, de asemenea, frecvent utilizate în producţia de fum.


O pereche de:Azotatul de argint poate reacţiona cu alcaline Următoarea:Tehnologia nanoparticulelor de argint