Compus anorganic mai mare putere

- Aug 16, 2017-

Siliciu anorganic compuşi astringente dezvoltarea de aplicaţii refractare de siliciu combinate ciment refractare material rezistent la apă şi acid rezistenta din cauza condiţiilor complexe de inginerie, proiectul înainte şi după căldura de mediu acid si apa , sau în căldură atunci când rolul de mediu acid, compus anorganic care necesită materiale refractare au rezistenta la caldura si rezistenta la acid şi apă. Anorganice compus neîncălzite apă sticlă refractare modelul cufundat în diferite tipuri si concentratii de acid în tabelul după depozitare în apă decât în concentraţie acidă de stocare a scăzut, decât în aer, de asemenea, vindecarea puterea de scăzut.

Deoarece nu există nici similare în apă în acid între silicat şi reacţie acidă, gel silicat nu mai este generat, dar se va dizolva materialul solubile, compus anorganic structura nu este strâns, intensitatea scade, opusul acidul concentrarea puterii refractare mai mare, de asemenea, mai mare, care indică faptul că rolul de acid şi silicat de a consolida şi de a îmbunătăţi puterea.

Silicat de sodiu refractare temperatură înaltă performanţă, compus anorganic acid şi apă rezistenţă şi natura silicat de sodiu, continut fluorosilicate de sodiu, tipul de agregat, în producţia ar trebui să fie strict controlată. Modulul de silicat de sodiu pe performanţă înaltă temperatură de materiale refractare. Rezistenta acid si apa are un impact semnificativ, modulul mare, compuse anorganice cu rezistenta buna de acid şi apă şi temperatură înaltă performanţă modulul este scăzut va reduce aceste proprietăţi. În general, alege modulul este mai bine.

La acasă şi în străinătate privind aplicarea de compuşi de siliciu anorganic în dezvoltarea de produse refractare, există rapoarte conexe, noile tehnologii si materiale noi continua sa apara noilor patentele. Anorganice compus propus producţie dezvoltat pentru o varietate de condiţii industriale pentru folosirea materialelor refractare mediului pentru a satisface nevoile de diferite industrii. În condiţii industriale de magneziu caramida Co, Ltd., compus anorganic procesul de producţie de ceramica-lipit corindon refractare care conţin carbon a fost studiat şi aplicate în practică.

Compuși organici se referă în principal compuşi de carbon (lanţ) (monoxid de carbon, dioxid de carbon, carbonaţi şi alţi compuşi de carbon simplu excluse) în general. Pot fi plante şi animale, compus anorganic cărbune, petrol, gaze naturale şi separarea alte derivate, dar mai ales sintetic, în funcţie de structura moleculară pot fi împărţite în lanţ drept compuşi, compuşi superacidă şi compuşi heterociclici. Anorganice compus în funcţie de grupe funcționale sunt împărţite în hidrocarburi, alcooli, aldehide, acizi, etc. Compus anorganic răspuns lent, solubile în solvenţi organici, în comparaţie cu compuși anorganici, organici de specii, punctul de fierbere, în general, volatile, şi scăzut, poate arde.

Compuși anorganici sunt în general denumite compuși anorganici decât carbonul organic (organice), dar include şi monoxid de carbon, dioxid de carbon, carbonat, anorganice compus etc. Marea majoritate a compuși anorganici pot fi clasificate ca oxizi, acizi, de mare clasa.


O pereche de:Caracteristicile produsului de argint Nano Material Următoarea:Azotat de argint pericolul ca