Strong compuse anorganice oxidante

- Aug 08, 2017-

Compuși anorganici sunt, în general, nonflammable sau pot aprinde mai mare, compus anorganic dizolvarea este solubil, solubile, dificil de a tolera, insolubil, dar, în general, mai mult decât solubilitatea materiei organice. Cu toate acestea, există multe tipuri de compuși anorganici, numărul de complex, compus anorganic, nu există nici o lege nu poate fi rezumată complet. În studiu, trebuie considerate materiale specifice.

Compuși organici sunt în principal denumit de compuşi de carbon (lanţ) (altele decât monoxid de carbon, dioxid de carbon, carbonat, etc.), inclusiv câteva simplu compuşi de carbon. Compus anorganic pot fi separate de animale şi plante, cărbune, petrol, gaze naturale, dar în principal artificiale de sinteza, în funcţie de structura moleculară, se împart în lanţ drept compuşi, compuşi ciclice şi heterociclici complexe. În funcţie de grupe funcționale, este împărţit în hidrocarburi, alcooli, aldehide, acizi şi aşa mai departe. Anorganice compus comparativ cu compuși anorganici, compuși organici, volatil generale, punctul de topire şi fierbere jos, lent reacţie, solubile în solvenţi organici, tăiere se poate arde.

Compuși anorganici sunt în general denumite compuși anorganici cu excepţia carbon (organic), compuse anorganice, dar include, de asemenea, monoxidul de carbon, dioxid de carbon, carbonat, anorganice etc. compuse, Marea majoritate a compuși anorganici pot fi clasificate în oxizi, acizi, baze si saruri de patru categorii.

Nomenclatura compuşilor anorganici trebuie să vizeze reprezentări concisă şi precisă de compoziţia şi structura substanţei numit. Acest lucru necesită utilizarea de nume de element, compus anorganic rădăcină sau bază să-şi exprime compoziţia substanţei, compus anorganic şi prepoziţia"chimice" (funcţie de substantivul) să-şi exprime conexiune a fiecărei componente în fond.

Gaz incolor inodor, acru, solubil în apă (raport volum 1:1), o parte din formarea de carbonic acid. Dioxidul de carbon gaz este folosit în alcaline de luare a industriei şi zahăr industrie, compus anorganic şi este utilizat pentru stingerea de piese turnate din oţel şi producerea de plumb şi alb. Pot fi arse de carbon în aerul excesive sau marmura, calcar, Dolomit calcinat sau cu efect acid, var, fermentarea şi alte subproduse de industrii. Dioxid de carbon, în general, nu arde şi nu are suport pentru ardere, la temperatura camerei densitate decât aerul încălzit, puţin mai mare expansiune va fi adunat în partea de sus, adesea folosit ca un agent de stingere a incendiilor. Dioxidul de Carbon compus anorganic este o materie indispensabil pentru fotosinteză planta verde, care este frecvent utilizat ca îngrăşământ în seră. Dioxid de carbon solid, cunoscut ca gheata uscata, poate absorbi o mulţime de căldură când sublimate, compuse anorganice şi astfel folosit ca un agent frigorific, cum ar fi precipitaţii artificiale, şi adesea folosit în coregrafia pentru a face fum.

Acid sulfuric pur este un lichid de ulei, cum ar fi incolor si insipid, dizolvarea unui număr mare de căldură, este un punct de fierbere ridicat de dificil de acid volatil, solubil în apă, compus anorganic poate fi amestecat cu apă la orice raport. Proprietãþi chimice pentru absorbţia apei, compus anorganic deshidratare, oxidarea energicã, volatil, acid şi stabilitate.

Se diluează sulfuric de acid, incolor lichid inodor transparente. Proprietatea chimică este reacţia oxizilor cu metalele (mai activ decât cupru) pentru a produce sulfat corespunzătoare şi apă, compus anorganic şi oxidarea ionilor acid este mai slabă decât cea a ioni de sulfat, producătoare de sulfat de corespunzătoare şi acid slab; reacţionează cu alcaline reacţie pentru a produce corespunzătoare sulfat şi hidrogen, compus anorganic şi producătoare de hidroliză a proteinelor, zahăr şi polizaharidă în condiții de încălzire.


O pereche de:Azotat de argint pericolul ca Următoarea:Utilizarea de acţiune de azotat de argint