Compus anorganic lent Application Development

- Oct 25, 2017 -

Unii compuși anorganici și compuși organometalice au fost determinate cantitativ prin spectrometrie de absorbție UV-vizibil pentru mulţi ani, dar spectre de absorbție de compuşi anorganici şi procesul de tranziţie sunt mult mai puţin decât cea a compuși organici. Pe de altă parte, compuse anorganice intensitatea absorbţiei de ioni anorganici este mai slabă, astfel încât spectre de absorbție sunt lente pentru a fi utilizate în analiza cantitativă şi calitativă a compuşilor anorganici. În prezent, procese principale absorbţia compuşilor anorganici deja cunoscute includ F-electron tranziţia între nou şi actiniu ionilor elementul din F-orbitei, compus anorganic D-electron tranziţii între nu-umplut D-Orbitalii de exces ioni metalici, care sunt în mod colectiv denumite tranziţii de domeniul coordonării şi taxa migraţiei tranziţii de compuși anorganici.

În prezent, există milioane de tipuri de compuşi organici, găsit în natură, dar numai circa 100.000 dintre ei sunt anorganice. Acest lucru este pentru că de carbon este legat de atomi de carbon prin lipirea covalente. formează un lanţ lung de carbon. De exemplu, atomi de carbon şi hidrogen poate forma multe tipuri de hidrocarburi precum metan, Etan, propan, compus anorganic şi aşa mai departe. Acesta este unul dintre principalele motive pentru o largă varietate de compuşi organici. În toate tipurile de materie organică naturală, sunt de obicei compuse din câteva elemente, în plus faţă de carbon, compus anorganic aproape întotdeauna care conţine hidrogen, deseori conținând oxigen, azot, şi, de asemenea, unele conţin sulf, fosfor şi aşa mai departe.

Fenomenele eterogene in materie organica sunt foarte frecvente, dar materiale anorganice sunt rare. Mulți compuși organici au aceeaşi chimice şi greutate moleculară, dar proprietăţile lor fizice şi chimice adesea variază foarte mult. De exemplu, formula moleculară de etanol şi dimetil eter este c2h6o, compus anorganic masa moleculară relativă este 46.07, dar ele sunt două compuşi chimici diferite deoarece atomi în molecula sunt aranjate în ordine diferită.

Punctul de topire materiei organice solide nu este mare, în general, nu mai mult de $number. 2 ~ 673.2K. În prezenţa aerului, Marea majoritate a materiei organice pot fi arse, compuse anorganice, în care de carbon este transformat în CO2, hidrogen în $literal, şi de azot în azot.

Proprietatea de lipire covalente între atomilor în molecule organice este evident. Prin urmare, cele mai organice aparţine Nonelectrolyte, este insolubil în apă şi solubile în solvenţi organici, anorganici compuse şi reacţie între materia organică este de multe ori lente şi necesită adesea utilizarea unor catalizatori.

Există mulţi compuşi organici cu funcții fiziologice speciale, este activitatea de viaţă în procesul de transport, componente sau produse, cum ar fi enzime, hormoni, vitamine şi aşa mai departe.


O pereche de:Compus anorganic patru categorii Următoarea:Compus anorganic înaltă temperatură de performanţă