Rolul compus anorganic

- Sep 29, 2017 -

Compuși anorganici, compuși au nimic în comun cu organul (compus câteva legate de corpul a compus şi anorganice, cum ar fi apa), şi compuşi organici, se referă de obicei pentru a nu conţin compuşi de carbon, inclusiv oxid de carbon, carbonat, carbonat, cianură, etc., denumite în continuare substanţe anorganice.

Marea majoritate a materiale anorganice pot fi clasificate în patru categorii: oxid, acid, alcaline şi sare. Substanțe anorganice în organism includ în principal apa şi unii ioni anorganici, cum ar fi Na +, K +, Ca2 +, Mg2 +, Cl-, SO42-, etc. Aproape conţine toate elementele de natura exista în corpul uman ţesuturi, care pe lângă carbon, hidrogen, oxigen şi azot există în principal sub formă de compuşi organici, restul sunt denumite colectiv mineralele anorganice (sau frasin). Deci, minerale constă, în principal de: apă şi sare anorganice, apa pot fi clasificate ca: legat de apă şi apă liberă şi apă conjugată este componente importante ale structurii celulare, apă liberă este un bun solvent, transportul materialului, participa la reactiile chimice. Şi compuşii anorganici sare pot fi împărţite în: ionii de celule este de a menţine activităţi de viaţă normală, compus este un important parte componentă a oxid combinate intracelular este alcătuit din două elemente, unul dintre elementele este un compus de oxigen. Substanţă care pot reacţiona cu oxigenul este numit un oxid. În funcţie de proprietăţile chimice, oxid se împart în acide oxid si oxid de alcaline. Oxid acid: un oxid care acţionează ca un acid sau săruri cu apă. De exemplu, trioxid de sulf, oxid de fosfor, dioxid de carbon, etc, dintre care majoritatea sunt oxizi de acide.

Oxizi de alcaline: oxizi care pot reacționa cu acizii pentru a forma săruri şi apă şi produse poate avea doar sare şi apă, şi fără alte substanţe pot fi produse. Oxizi de bază includ active oxid de metal şi alte metale cu low - preţ oxizi, cum ar fi CaO, BaO şi CrO, MnO.

Acid anorganic

Un grup de compusi care pot ioniza si produce H în soluţie apoasă. Ionizare în acid clorhidric, sulfuric acid, acidul nitric în soluţie apoasă, anioni (acidul radicale) este diferit, dar cationi (H) este la fel, asa ca au un loc comun în natură, cum ar fi aciditatea; Se poate dizolva o multime de metal; Se poate face test de turnesol albastru hârtie colorează în roşu şi aşa mai departe. O definire îngustă: cationii ionizat în soluţii apoase sunt toți compușii de ionii de hidrogen (cum ar fi acidul sulfuric). Cele mai multe dintre aceste substanţe sunt solubile în apă, şi câteva, cum ar fi silicic acid, sunt dificil de a se dizolvă în apă. Soluția apoasă de acid este, în general, conductoare, şi unii acizi există sub formă de molecule în apă şi nu conduc electricitate. Acid parţială este dissociating în ioni pozitivi și negativi în apă, care pot conduce electricitatea.

Mai larg definite: reacţia poate oferi protoni cu acizi care definesc acizi ca beneficiarii de perechi de electronice, iar gama este mai larg. Acizi neutraliza baza, producerea de apă şi sare.

alcaline

O substanţă care are un gust amar şi pot schimba culoarea de un indicator specific (cum ar fi turnesol de cotitură albastru, a face fenolftaleină roşu, etc.), iar valoarea pH-ului este mai mare de 7. Tuturor ionilor de ionizat în soluţii apoase sunt ionii de hidroxid, care reacţionează cu acizii pentru a forma săruri și de apă. Alcaloizi tipice, cum ar fi amine (inclusiv amoniac), soda caustica (hidroxid de sodiu) şi hidratat de var (hidroxid de calciu). Conceptul mai general de bază este materialul care oferă electronului, sau substanţă care acceptă proton

sare

Produs de neutralizare acid şi de bază este compus din ioni metalici (inclusiv ion de amoniu) si ioni de acid-rădăcină. Există trei tipuri de sare în chimie: sarea este sare: singur ioni metalici (inclusiv ion de amoniu) si ioni de non-metal. Sare: compus din ioni metalici (inclusiv ioni amoniu), ionii de hidrogen şi ionii nemetalice; Sare de bază: compus din ioni metalici (inclusiv ioni amoniu), hidroxid de anioni si ioni nemetalice. Sarea este o sursă importantă de industria chimică, care pot fi făcute în gaz de clor, sodiu metal sodiu, soda calcinata, grele alcaline (bicarbonat de sodiu, bicarbonat de sodiu), soda caustica (hidroxid de sodiu caustice) şi acid clorhidric.


O pereche de:Compus anorganic, numirea orientări Următoarea:Azotatul de argint poate reacţiona cu alcaline