Compus anorganic menționate ca anorganice

- Aug 24, 2017 -

Compuși anorganici menționate ca anorganice, se referă la materia organică (carbon schelet din material) toate elementele și compușii lor, cum ar fi apa, cum ar fi aer.

Sare, sulfuric acid, monoxid de carbon, dioxid de carbon, carbonaţi, cianura, etc. sunt, de asemenea, anorganice. Marea majoritate a materie anorganica pot fi clasificate în oxizi, acizi, baze şi săruri. Materiei anorganice în organism este în principal apa şi unii ioni anorganici, cum ar fi Na +, K +, Ca2 +, Mg2 +, Cl-, HCO 3, SO42-, HPO42 - şi aşa mai departe. A se vedea "Bio-elemente". Corpul uman conţine aproape toate tipurile de elemente în natură, în care de carbon, hidrogen, oxigen şi azot sunt în principal sub formă de compuşi organici, restul sunt menţionate în mod colectiv la fel anorganice (minerale sau frasin).

Prin urmare, materie anorganica este compus în principal din: apă şi săruri anorganice, care pot fi clasificate în apă: apă şi apă liberă, combinat cu apă este o componentă importantă a structurii celulelor vii, apă liberă este un bun solvent, transportul substanţelor, reacţie. Sărurile anorganice se împart în: ioni și compuși, ionii sunt pentru a menţine activităţile de viata normala a celulelor, compus este o componentă importantă a compuşi intracelulare.


O pereche de:Nanoparticule de argint ucide drojdia Următoarea:Caracteristici nanoparticulelor de argint