Compus anorganic patru categorii

- Nov 01, 2017 -

Compuși anorganici sunt în general denumite compuși anorganici decât carbonul organic (organice), dar include, de asemenea, monoxidul de carbon, dioxid de carbon, carbonat, etc. Marea majoritate a compuși anorganici pot fi clasificate ca oxizi, acizi, baze şi săruri de mare clasa.

Care sunt diferenţele dintre compuşi anorganici și compuși organici?

[Anorganice]

Materie anorganica este o abreviere de compuși anorganici, de obicei, se referă la non-de carbon care conţin compuşi. Câteva carbon care conţin compuşi, cum ar fi monoxidul de carbon, dioxid de carbon, carbonate, cianuri, etc. sunt, de asemenea, substanțe anorganice se împart în oxizi, alcaline, sare şi aşa mai departe.

【Organic matter】

Definirea materiei organice se referă de obicei la compuşi care conţin carbon, sau hidrocarburi și derivatele acestora sunt denumite colectiv compuși organici.

Descriere

1. Organice este abrevierea de compuşi organici. În prezent, fiinţe umane cunosc peste 900 de milioane de tipuri de materie organică, numărul este mult mai mult decât anorganice.

2. în anii 1920, oamenii de ştiinţă au folosit compuși anorganici pentru a sintetiza mulți compuși organici, cum ar fi uree, acetic acid, grăsimi, şi aşa mai departe. La începutul anilor 1920, oamenii de stiinta au cunoscut materiei organice la animale şi plante şi alte organisme, astfel încât acest tip de compus se numeşte organice contează. , Astfel spargerea materiei organice pot fi obţinute numai la conceptul de organic. Cu toate acestea, din motive istorice şi obişnuite, oamenii folosesc încă numele materiei organice.

3. Organice este, în general, insolubile în apă, solubile în solvenţi organici, punctul de topire este scăzut. Marea majoritate a materiei organice căldură uşor de descompus, uşor să ardă. Reacție organice este în general lent, şi, adesea însoţită de efecte secundare.

4. o mare varietate de compuşi organici pot fi împărţite în hidrocarburi și derivați de hidrocarburi din două categorii. În funcţie de molecule organice conţinute în grupe funcționale, împărţite în alchil, stelian, alchinici, hidrocarburile aromatice policiclice şi alcooli, aldehide, acizi carboxilici, esteri Etc. În funcţie de structura de fibra de carbon de molecule organice, de asemenea, se împart în lanţ open compuşi, compuşi carbocyclic şi compuşi heterociclici trei categorii.

5. Organice este de o importanţă vitală a omului de viaţă, de viaţă şi de producţie. Toate creaturile vii de pe pământ conţine cantităţi mari de materie organică.

Principala diferenţă între materia organică şi materie anorganica

Materiei organice şi anorganice în natură şi reacţia de diferenţa este doar relativă, condiţionată, diferit de materie organică are proprietăţile sale speciale. De exemplu, etanol, acetic acid, acetaldehidă, acetonă şi apă poate fi reciproc miscible; tetraclorură de carbon acid Alkaloacetic și sărurile sale metalice pot fi ionizat în soluție apoasă; acid tricloracetic este un acid puternic; unele reacţii, cum ar fi cracare termică a alcanilor şi reacţia trinitrotoluenul explozie se face într-o clipă, şi aşa mai departe.


O pereche de:Azotat de argint proprietățile fizice și chimice Următoarea:Compus anorganic lent Application Development