Dezvoltarea compus anorganic

- Jul 10, 2017 -

Compuşi de siliciu anorganic cimentare dezvoltarea aplicatiilor refractare de siliciu combinate ciment refractare material rezistent la apă rezistenţă datorită condiţiilor complexe de inginerie, anorganică compuse proiectul înainte și după căldura de acid şi apă mediu, compuse anorganice sau în căldură atunci când rolul de mediu acid, care necesită materiale refractare sunt caldura si rezistenta la acid şi apă. Neîncălzite apă sticlă refractară modelul cufundat în diferite tipuri si concentratii de acid în tabelul după depozitare în apă decât în concentraţie acidă de stocare a scăzut, decât în aer, de asemenea, puterea de vindecare scade.

Deoarece nu există nici similare în apă în acid între silicat şi reacţie acidă, gel silicat nu mai este generat, dar se va dizolva materialul solubile, structura nu este strâns, intensitatea scade, opusul concentrația acidului mai mare refractare puterea, de asemenea, mai mare, compus anorganic care indică faptul că rolul de acid şi silicat este îmbunătăţită pentru a îmbunătăţi puterea.

Performanţă de temperatură înaltă refractare silicat de sodiu, acid şi apă rezistenţă şi natura silicat de sodiu, continut fluorosilicate de sodiu, agregate tip, compus anorganic în producţia ar trebui să fie strict controlată. Modulul de silicat de sodiu pe performanţă înaltă temperatură de materiale refractare. Acid anorganic compuse şi rezistenţă la apă avea un impact semnificativ, modulul mare, compuse anorganice cu rezistenta buna de acid şi apă şi temperatură înaltă performanţă modulul este scăzut va reduce aceste proprietăţi. În general, alege modulul este mai bine.

La acasă şi în străinătate privind aplicarea de compuşi de siliciu anorganic în dezvoltarea de produse refractare, există rapoarte conexe, compus anorganic noi tehnologii si materiale noi continua sa apara noilor patentele. Este recomandat pentru a produce materiale refractare adecvat pentru utilizarea în diferite condiţii industriale şi pentru a satisface nevoile de diferite industrii. În condiţii industriale de compus anorganic magnezit Co, Ltd., tehnologia de producţie de carbon ceramice-lipit corindon refractare a fost studiat şi aplicate în practică.

Materie anorganica este o abreviere de compuși anorganici, compuse anorganice, de obicei, se referă la non-de carbon care conţin compuşi. Câteva carbon care conţin compuşi, cum ar fi monoxidul de carbon, dioxid de carbon, carbonate, cianuri, etc., de asemenea, sunt anorganice. Materie anorganica pot fi împărţite în oxizi, alcaline compus anorganic, sare şi aşa mai departe.

1. organice este abrevierea de compuşi organici. Anorganice compus în prezent, fiinţe umane cunosc peste 900 de milioane de tipuri de materie organică, numărul este mult mai mult decât anorganice.

2. în anii 1920, oamenii de ştiinţă au sintetizat mulți compuși organici, cum ar fi uree, acetic acid, grăsimi, etc, cu materiale anorganice, şi aşa mai departe. La începutul anilor 1920, oamenii de stiinta compuse anorganice a avut cunoscut materiei organice la animale şi plante şi alte organisme, anorganice de combinate, astfel încât acest tip de compus se numeşte organice contează. , Astfel spargerea materiei organice pot fi obţinute numai din organism a conceptului. Cu toate acestea, din motive istorice şi obişnuite, oamenii folosesc încă numele materiei organice.

3. organice este, în general, insolubile în apă, solubile în solvenţi organici, punctul de topire este scăzut. Marea majoritate a materiilor organice este uşor descompuse de căldură, compuse anorganice uşor să ardă. Reacţia de materie organică este în general lent, şi, adesea însoţită de efecte secundare.

4. o gamă largă de compuşi organici pot fi împărţite în hidrocarburi și derivați de hidrocarburi din două categorii. În funcţie de molecule organice conţinute în grupe funcționale, împărţite în alcani, alchene, alchinelor, hidrocarburi aromatice şi alcooli, aldehide, acizi carboxilici, esteri compus anorganic Etc. În funcţie de structura de fibra de carbon de molecule organice, de asemenea, se împart în lanţ open compuşi, compuşi carbocyclic compuse anorganice şi compuşi heterociclici trei categorii.

5. organice este de mare importanţă pentru viaţa umană, viaţă, compus anorganic şi producţie. Toate lucrurile vii de pe pământ conţine cantităţi mari de materie organică.

Principala diferenţă între materia organică şi materie anorganica


O pereche de:Utilizarea de acţiune de azotat de argint Următoarea:Azotat de argint consolida ventilatie