Descriere compus anorganic

- Oct 24, 2017-

Materie anorganica este o abreviere de compuși anorganici, de obicei, se referă la non-de carbon care conţin compuşi. Câteva carbon care conţin compuşi, cum ar fi monoxidul de carbon, dioxid de carbon, carbonate, cianuri, etc. sunt, de asemenea, substanțe anorganice se împart în oxizi, alcaline, sare şi aşa mai departe.

Materie organică compuși organici definiții se referă, de obicei, compuşi care conţin carbon, sau hidrocarburi și derivatele acestora, care sunt denumite în continuare compuşi organici.

Descriere

1. Organice este abrevierea de compuşi organici. În prezent, fiinţe umane cunosc peste 900 de milioane de tipuri de materie organică, numărul este mult mai mult decât anorganice.

2. în anii 1920, oamenii de ştiinţă au folosit compuși anorganici pentru a sintetiza mulți compuși organici, cum ar fi uree, acetic acid, grăsimi, şi aşa mai departe. La începutul anilor 1920, oamenii de stiinta au cunoscut materiei organice la animale şi plante şi alte organisme, astfel încât acest tip de compus se numeşte organice contează. , Astfel spargerea materiei organice pot fi obţinute numai la conceptul de organic. Cu toate acestea, din motive istorice şi obişnuite, oamenii folosesc încă numele materiei organice.

3. Organice este, în general, insolubile în apă, solubile în solvenţi organici, punctul de topire este scăzut. Marea majoritate a materiei organice căldură uşor de descompus, uşor să ardă. Reacție organice este în general lent, şi, adesea însoţită de efecte secundare.

4. o mare varietate de compuşi organici pot fi împărţite în hidrocarburi și derivați de hidrocarburi din două categorii. În funcţie de molecule organice conţinute în grupe funcționale, împărţite în alchil, stelian, alchinici, hidrocarburile aromatice policiclice şi alcooli, aldehide, acizi carboxilici, esteri Etc. În funcţie de structura de fibra de carbon de molecule organice, de asemenea, se împart în lanţ open compuşi, compuşi carbocyclic şi compuşi heterociclici trei categorii.

5. Organice este de o importanţă vitală a omului de viaţă, de viaţă şi de producţie. Toate creaturile vii de pe pământ conţine cantităţi mari de materie organică.

Principala diferenţă între materia organică şi materie anorganica

Materiei organice şi anorganice în natură şi reacţia de diferenţa este doar relativă, condiţionată, diferit de materie organică are proprietăţile sale speciale. De exemplu, etanol, acetic acid, acetaldehidă, acetonă şi apă poate fi reciproc miscible; tetraclorură de carbon acid Alkaloacetic și sărurile sale metalice pot fi ionizat în soluție apoasă; acid tricloracetic este un acid puternic; unele reacţii, cum ar fi cracare termică alcani și trinitrotoluenul explozie se face într-o clipă, şi aşa mai departe.

Apa este compusul cel mai abundent în celulele vii. Diferite tipuri de organisme, conținutul de apă este diferit; diferitele țesuturi, organe, conţinutul de apă este, de asemenea, diferite.

Prezenţa apei în celulele este gratuit apă şi apă combinată, combinat cu apa şi alte substanţe, este o importantă componentă din structura celulei, reprezentând aproximativ 4,5 %; gratuit apă sub formă de liber, este un bun mobil solvent, poate fi, de asemenea, implicate direct în reacțiile biochimice, dar, de asemenea, transporta substante nutritive şi deşeuri. Toate în toate, toate activităţile de viaţă de diverse organisme sunt inseparabile de la apa.

Majoritatea sărurilor anorganice în prezenţa stat Ionice, deşi conţinutul său este foarte mică, dar există multe rol important: unele săruri anorganice sunt unele componente importante ale compuşilor intracelular, cum ar fi Fe este componenta principala a hemoglobinei, Mg este un o componentă necesară a moleculelor de clorofila; multe ionii anorganici de sare pentru întreţinerea de celule şi organisme au un rol important în viaţa activităţi, cum ar fi conţinutul de calciu sanguine este prea scăzut va apărea convulsii; săruri anorganice, pentru a menţine celule echilibrul acid şi alcaline, de asemenea, este important


O pereche de:Diferenţă semnificativă de azotat de argint Următoarea:Aplicaţii nanoparticulelor de argint