Compus compus anorganic

- Jun 28, 2017 -

Sulfatul de magneziu heptahidrat este un compus de magneziu, Compus anorganic, de asemenea cunoscut sub numele de sare de diaree, sulf amar, sare de diaree, tip de furculiță MgSO4 · 7H2O, Compus anorganic masa moleculară relativă de 246,47, cristale coloidale oblice și oblice mici, incolore sau incolore, Și ușor amar, solubil în apă, ușor solubil în etanol, stabil în aer umed sub 48,1 ℃, usor de intemperii în aer uscat cald; Compus anorganic de peste 48,1 ℃, a pierdut o apă de cristal, a devenit sulfat de magneziu hexahidrat, și cu schimbările de temperatură va elimina treptat cristalizarea de apă în sulfat de magneziu anhidru. Sulfatul de magneziu heptahidrat este un important produs chimic anorganic, Compusul anorganic utilizează o gamă foarte largă, poate fi utilizat în industrie, agricultură, produse alimentare, medicină și alte industrii.

1, heptahidrat de sulfat de magneziu pentru hrana animalelor poate fi utilizat ca aditivi pentru hrana animalelor în magneziu, sulfatul de magneziu este un îngrășământ foarte important, deoarece poate oferi o nutriție bogată pentru culturi;

2, heptahidrat de sulfat de magneziu de calitate medicală poate fi utilizat pentru cathartic, soluția sa saturată de acoperire topică, antiinflamator, umflarea, detoxifiere, efect analgezic și inhibă sistemul nervos central, rolul de anti-spasm;

3, heptahidrat de sulfat de magneziu industriale poate fi utilizat pentru imprimarea și vopsirea subțire de bumbac, bumbac, agent de greutate de mătase, produse din lemn, umplutură; Tratarea apelor uzate industriale, epurarea apelor uzate într-un condensat și sedimentarea pentru a ajunge la standardele de canalizare.

4, în industria microbiană, heptahidratul de sulfat de magneziu poate fi utilizat ca ingrediente medii, aditivi de briză, adăugați magneziu cu apă fierbinte, faceți sursa de nutrienți atunci când fermentați.

5, industria magnezită, materialul de ciment din magneziu în ciment de sulfură de magneziu, este sulfatul de magneziu ca materie primă principală, astfel încât soluția de sulfat de magneziu în cimentul de sulfură de magneziu ca una dintre soiurile de modificator. Cu agitare amestecată de sulfat de magneziu și oxid de magneziu, formarea de produse de material lipit de magneziu.

Calitatea acestui magneziu sulf ar trebui să îndeplinească cerințele HG / T 2680-2009, iar calitatea aspectului trebuie să îndeplinească cerințele de la 5.1 din HG / T 2680-2009. Compus anorganic Acest standard specifică cerințele, metodele de testare, regulile de inspecție, marcarea, etichetarea, ambalarea, transportul și depozitarea sulfatului de magneziu industrial.

Prezența apei în celule este apa liberă, iar apa combinată, combinată cu apă și alte substanțe, este o componentă importantă a structurii celulare, compusul anorganic reprezentând aproximativ 4,5%; Apa sub formă liberă, este un bun solvent celular. De asemenea, poate fi implicat direct în reacțiile biochimice, compuși anorganici, dar și nutrienți și deșeuri de transport. În general, toate activitățile vii ale diferitelor organisme sunt inseparabile de apă.

Majoritatea sărurilor anorganice, în prezența stării ionice, Compus anorganic, deși conținutul său este foarte mic, dar există un rol important: unele săruri anorganice sunt câteva componente importante ale compușilor intracelulari, cum ar fi Fe este componenta principală a hemoglobinei, Anorganic Compus Mg Este o componentă necesară a moleculelor de clorofilă; Mulți ioni de sare anorganică pentru menținerea celulelor și a organismelor au un rol important în activitățile de viață, Compusul anorganic cum ar fi conținutul de calciu din sânge este prea scăzut va apărea convulsii; Sărurile anorganice pentru menținerea acidului celular și echilibrul alcalin este, de asemenea, importantă


O pereche de:Nitrat de argint al tratamentului Următoarea:Metoda compușilor anorganici