Compusul anorganic poate produce o mulțime de căldură

- Jun 01, 2017-

Compus anorganic Hidroxidul de sodiu anhidru pur este un solid cristalin alb semi-transparent. Hidroxidul de sodiu este foarte ușor de dizolvat în apă, compusul anorganic crește solubilitatea cu creșterea temperaturii, poate elibera multă căldură atunci când se dizolvă. Soluția sa apoasă are senzația astringentă și cremoasă, soluția presupune o alcalină puternică, are alcaline toată generozitatea. Există două tipuri de sodă caustică solidă și lichidă: soda caustică solidă solidă este albă, cu blocaj, subțire, compus anorganic în formă de tijă, granulară, fragilă; Soda caustică lichidă lichidă lichidă transparentă incoloră. Hidroxidul de sodiu este, de asemenea, solubil în etanol, glicerină, dar insolubil în eter, compusul anorganic acetonă, amoniac lichid. Acțiunea corozivă asupra fibrelor, a pielii, a sticlei, a ceramicii compuse anorganice, etc., este diluată cu soluție dizolvată sau concentrată, iar reacția cu acidul anorganic poate produce o cantitate mare de căldură, produce săruri corespunzătoare și reacționează cu aluminiu metalic și zinc , Bor nonmetal și siliciu pentru eliberarea hidrogenului; Poate precipita ionii metalici din soluție apoasă pentru a deveni hidroxid, compus anorganic și poate face reacția de saponificare a uleiului, produce sarea de sodiu a acidului organic și alcoolul corespunzător, acesta este principiul îndepărtării uleiului din țesătură.

Nomenclatorul compușilor anorganici trebuie să vizeze reprezentări concise și precise ale compoziției și structurii substanței numite. Compus anorganic Acest lucru necesită utilizarea denumirii elementului, rădăcină sau bază pentru a exprima compoziția substanței și "prepositionul chimic" (funcția substantivului) pentru a exprima legătura fiecărei componente în substanță.

Un gaz inodor incolor, acru, solubil în apă (raport volumic 1: 1), parte din formarea acidului carbonic. Dioxidul de carbon din gaze este utilizat în industria alcalitică și în industria zahărului, compus anorganic și este utilizat pentru răcirea oțelurilor turnate și fabricarea de plumb și alb. Poate fi ars cu cărbune în aer excesiv sau marmură, calcar, dolomită calcinată sau cu efect acid, este produsul de var, fermentație și alte industrii. Dioxidul de carbon în general nu arde și nu susține arderea, la densitatea temperaturii camerei decât aerul ușor mai mare, expansiunea încălzită va fi adunată în partea superioară, adesea folosită ca agent de stingere a incendiilor. Compus anorganic Dioxidul de carbon este o materie primă indispensabilă pentru fotosinteza plantelor verzi, care este frecvent utilizată ca îngrășământ în seră. Dioxidul de carbon solid, cunoscut sub numele de gheață uscată, poate absorbi multă căldură atunci când este sublimat și astfel este folosit ca agent frigorific, cum ar fi precipitațiile artificiale, și adesea folosit în coregrafie pentru a face fum.

Compuși anorganici. Se referă în general la elementele elementelor de carbon altele decât compusul, cum ar fi apa, sarea, acidul sulfuric, var și așa mai departe. Dar, de asemenea, unii compuși cu conținut de carbon, cum ar fi monoxidul de carbon, dioxidul de carbon, acidul carbonic, carbonatul și carburile, sunt studiate și ca materiale anorganice, deoarece compoziția și proprietățile lor sunt similare substanțelor anorganice. Marea majoritate a substanțelor anorganice pot fi clasificate în oxizi, acizi, alcalii, sare patru categorii


O pereche de:Analiza chimică a nitratului de argint Următoarea:Nanoparticule de argint utilizate pe scară largă în