Compus anorganic sunt la fel

- Oct 17, 2017-

(l) în prezent, există milioane de tipuri de compuşi organici, găsit în natură şi doar aproximativ 100.000 de materiale anorganice. Acest lucru este pentru că de carbon este legat de atomi de carbon prin lipirea covalente. Compus anorganic formează un lanţ lung de carbon. De exemplu, atomi de carbon şi hidrogen poate forma multe tipuri de hidrocarburi precum metan, Etan, propan, şi aşa mai departe. Acesta este unul dintre principalele motive pentru o largă varietate de compuşi organici. În toate tipurile de materie organică naturală, sunt de obicei compuse din câteva elemente, compus anorganic în plus faţă de carbon, aproape întotdeauna care conţin hidrogen, deseori conținând oxigen, azot, şi, de asemenea, unele conţin sulf, fosfor şi aşa mai departe.

(2 fenomene eterogene in materie organica sunt foarte frecvente, dar materiale anorganice sunt rare. Mulți compuși organici au aceeaşi chimice şi greutate moleculară, dar proprietăţile lor fizice şi chimice adesea variază foarte mult. De exemplu, formula moleculară de etanol şi dimetil eter este c2h6o, compus anorganic masa moleculară relativă este 46.07, dar ele sunt două compuşi chimici diferite deoarece atomi în molecula sunt aranjate în ordine diferită.

Fenomenul eterogen este un alt motiv important care duce la o mare varietate de compuşi organici.

(3) punctul de topire materiei organice solide nu este mare, în general, nu mai mult de $number. 2 ~ 673.2K. În prezenţa aerului, Marea majoritate a materiei organice pot fi arse, compus anorganic în elementele de carbon care sunt convertite în CO2, elementele de hidrogen sunt convertite în $literal şi azot este transformat în azot.

(4) nu este o proprietate de evident capacitate bond între atomilor în molecule organice. Prin urmare, cele mai organice aparţine Nonelectrolyte, este insolubil în apă şi solubile în solvenţi organici, anorganici compuse şi reacţie între materia organică este de multe ori lente şi necesită adesea utilizarea unor catalizatori.

(5) mulţi compuşi organici au funcţii fiziologice speciale, care este transportator, ingredient sau produs în procesul de activitate de viaţă, cum ar fi enzime, hormoni, vitamine şi aşa mai departe.

Condiţiile de cerere de siliciu anorganic refractare combinate pentru dezvoltarea de siliciu combinate materiale refractare rezistente la apă şi acid rezistenţă datorită inginerie complexe de cimentare, compus anorganic există ape acide, înainte şi după încălzire a proiectului, compuse anorganice sau în căldură de rolul de mediu acid, necesita materiale refractare au rezistenta la caldura si acid rezistenta la apa. Exemplarele refractare neîncălzite apă sticlă cufundat in diferite tipuri si concentratii de acid a se vedea tabelul apă depozitat decât în puterea de acid de stocare a scăzut, decât în aer puterea de vindecare, de asemenea, a scăzut.

Performanţă înaltă temperatură de silicat de sodiu refractare, proprietăţile de rezistenţă şi silicat de sodiu acid si apa, fluorură de sodiu conţinut, agregate tipuri, compus anorganic în producţia ar trebui să fie strict controlată. Modulul de silicat de sodiu este proprietatea de temperatură înaltă a refractare. Acid şi apă rezistenţă poate avea un impact semnificativ, high modulus, cu bună rezistenţă acide şi temperatură înaltă performanţă modulul scăzut va reduce aceste proprietăţi. În general, alegerea modulul este mai bine.

Acasă şi în străinătate, cererea de compuşi de siliciu anorganic din materiale refractare a fost raportat, şi noi tehnologii şi materiale au fost dezvoltate.


O pereche de:Considerente de azotat de argint Următoarea:Compus anorganic, numirea orientări